ŽENA IZ KANADE POKAZALA NEGATIVAN TEST I ANTITIJELA NA C19 NA ULAZU U KANADU, ALI JOJ NIJE ODOBREN ULAZAK BEZ VAKCINE!!!

ŽENA IZ KANADE POKAZALA NEGATIVAN TEST I ANTITIJELA NA C19 NA ULAZU U KANADU, ALI JOJ NIJE ODOBREN ULAZAK BEZ VAKCINE!!!

Kanadskoj književnici koja je iz Evrope odletela u posetu majci odbijen je ulazak u Kanadu i vraćena je jer nije bila vakcinisana, iako je predočila detaljan dokaz da ima snažan prirodni imunitet na COVID nakon što se oporavila od virusa.

Rachel Marsden detaljno je opisala svoje iskustvo u jednom izdanju objavljenom prošle nedelje, napominjući da je „Kanada pokušala da me natera u pritvorsku jedinicu Covid preteći novčanim kaznama i policijskim merama jer ne priznaju moj prirodni imunitet. Nisam imala izbora nego da se odmah vratim u Evropu.”

 

Rachel Marsden :: Photos

Marsden napominje: „Počinila sam očigledno kršenje pokušaja ponovnog ulaska u svoju zemlju dokazom o prirodno stečenim antitelima na Covid-19 koje je napravio moj imuni sistem nakon oporavka, a ne onima koje je proizvela vakcina protiv Covid-19 i koja tek treba da prođe sva klinička ispitivanja.”

Književnica kaže: „Bila sam tretirana gore nego kriminalac. Stigla sam na aerodrom sa negativnim PCR testom(u prethodnih 48 sati), dva pozitivna testa na Covid antitela iz marta i jula koji su dokazali da još uvek imam značajna antitela na Covid nakon oporavka i „potvrdom o imunitetu na COVID“ napisanu i potpisanu od mog francuskog lekara da potvrdi ovu činjenicu.”

 

Prema njenom izveštaju, kanadska granična bezbednost odbila je da prihvati bilo šta osim dokaza da je potpuno vakcinisana za ulazak u zemlju i to je jedini način da se bude bez karantina duže od dve nedelje.

“Kanadski granični službenik odbio je da prihvati rezultate laboratorijskih testova na antitela kao dokaz da sam se oporavila i da sam imuna na Covid”, piše Marsden, dodajući da joj je zaprećena kazna od 6000 dolara ako ne sarađuje i pokuša da napusti aerodrom.
„Da budemo jasni: Kanadska vlada, ponašajući se na ovaj način, rutinski kriminalizuje one sa antitelima na Covid koja nisu kreirana iz proizvedene eksperimentalne vakcine“, kaže Marsden.

Rachel Marsden. - MEDays Talks

Marsden tvrdi da joj je lekar savetovao da se ne vakciniše jer ima „visok nivo laboratorijski testiranih antitela, čiji nivo tek treba da padne, a još uvek je značajan čak i nekoliko meseci nakon bolesti“.

Novo istraživanje Barselonskog instituta za globalno zdravlje(ISGlobal) u Španiji objavljeno u časopisu Nature Communications ovog vikenda otkriva da su IgG antitela zdravstvenih radnika na SARS-CoV-2 ostala konstantna, ako ne i povećana, sedam meseci nakon infekcije.

Istraživač ISGlobal-a Carlota Dobano, koja je vodila studiju, rekla je: „Ovo je prva studija koja procenjuje antitela na tako veliki panel antitela na SARS-CoV-2 tokom 7 meseci”.

 

Gemma Moncunill, viši koautor studije, rekla je: „Sasvim iznenađujuće, čak smo videli povećanje IgG anti-spike antitela kod 75 procenata učesnika od petog meseca nadalje, bez ikakvih dokaza o ponovnom izlaganju virusu”.

Istraživanje jasno pokazuje da prirodni imunitet na virus pruža stalnu snažnu zaštitu, čak i protiv novih varijanti. Čak je otkriveno da antitela protiv humanih koronavirusa (HCoV) takođe mogu zaštititi od infekcije COVID-19.

Naravno, jer je tako ljudska vrsta evoluirala i opstala zauvek!

U međuvremenu, relativno se malo zna o vakcinama i počinje da se pojavljuje sve veći broj ljudi koji su primili obe doze, a da i dalje mogu da se zaraze i prenose varijante virusa. CDC to čak priznaje.

Marsden takođe primećuje da država, koju je pokušavala da napusti, Francuska, sada zahteva od nje „da podlegnem antigenskom testiranju iz nosa svakih 48 sati ako želim da nastavim da pristupam svakodnevnim mestima kao što su javni prevoz, teretane, restorani, neki tržni centri i barovi”.

Pozivajući se na njen nedozvoljen ulazak u Kanadu, Marsden zaključuje da bi „sledeći korak za mene i druge koji su izloženi ovoj diskriminaciji bi trebalo biti sudsko osporavanje radnji savezne vlade. Objekti za interniranje osoba sa imunitetom koji su imali Covid pod pretnjom zatočeništva po nalogu vlade nemaju mesta u bilo kojoj demokratiji”.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

 

 

Milena Stojakovic

nultatacka.rs

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »