ZA IMUNITET JE POTREBNO PET DOZA VAKCINE PROTIV COV-a – AKO IH NE PRIHVATITE NEĆETE SE VIŠE VODITI KAO “POTPUNO VAKCINISANI” kaže Biomedicinski analitičar Mat Sallberg

ZA IMUNITET JE POTREBNO PET DOZA VAKCINE PROTIV COV-a – AKO IH NE PRIHVATITE NEĆETE SE VIŠE VODITI KAO “POTPUNO VAKCINISANI” kaže Biomedicinski analitičar Mat Sallberg

Kako mnogi ljudi u celom svetu dovršavaju svoj raspored vakcinacije protiv Covid-a i trenutno primaju samo dve doze, jedan je profesor izjavio da to jednostavno nije dovoljno i preporučio je čak pet injekcija.

Biomedicinski analitičar Mat Sallberg sa Švedskog instituta Karolinska, rekao je da pojedinci koji su inokulirani sa dve doze vakcine protiv Covid-a možda nemaju dovoljnu zaštitu. Rekao je da će “ponovljeno” vakcinisanje verovatno biti potrebno za održavanje imuniteta na SARS-CoV-2.

Sallberg je rekao: “Ne znamo koliko dugo vakcina štiti od ozbiljnih bolesti i smrti. To znači da odaberete sigurno pre nesigurnog. ”

Profesor je nastavio: „Nakon što je primio drugu dozu, imunološki odgovor polako jenjava. U roku od godinu dana mnogi su možda izgubili zaštitu. Još ne znamo, ali ako dobijete treću dozu, ona će se ponovno aktivirati.

“Biologija kaže da imunološki odgovor koji je u opadanju nije verovatan. Tada je vreme za treću, četvrtu, možda petu dozu. ”

EMISIJA KOJA SE NE PROPUŠTA! U BUNKERU MARIO ZNA UGOSTIO PREDRAGA PETKOVIĆA

 

 

 

Sallberg-ov komentar usledeo je kada je nekoliko evropskih zemalja nedavno najavilo treću dozu vakcine protiv Covid-19 u septembru 2021. Uprava za hranu i lekove u Americi (FDA) takođe je predložila da se potpuno vakcinisanim pojedincima na jesen da još jedna injekcija.

Iako se činilo da profesorovi komentari u prilog beskrajnom ciklusu vakcinacije protiv COVID-a imaju skriveni motiv. Pored svoje uloge na Institutu Karolinska, biomedicinski analitičar bio je i na izvršnim pozicijama u farmaceutskoj kompaniji proizvođača vakcina Svenska Vaccin Fabriken (SVF). Ta kompanija imenovala je njega za osnivača SVF -a, predsednika uprave i glavnog naučnog direktora.

Izraelski lekar, dr. Kobi Haviv, ponovio je Sallbergov-e komentare i upozorio da “efikasnost vakcine opada/nestaje” i da je “85-90% hospitalizacija u potpunosti vakcinisano”. Prema dr. Havivu, revolucionarni slučajevi Covid-a kod vakcinisanih osoba postavili su scenarijo u kojem bi dodatne doze injekcije postale neophodne.

 

Uprkos tome što se zdravstveni stručnjaci zalažu za pojačavanje vakcina, mnogi naučnici doveli su u pitanje njihovu potrebu jer nema dovoljno podataka koji bi ih opravdali. U junu 2021. godine, grupa naučnika iz Centra za kontrolu i prevenciju bolesti amerike (CDC) rekla je da opštoj populaciji zasad možda neće trebati dopunske doze.

Iako su naučnici rekli da će možda biti potrebne dodatne injekcije kada se imunitet izazvan vakcinom smanji ili nova “varijanta” ima negativan uticaj na efikasnost vakcine. Naučnici su se, međutim, zalagali za dodatne doze vakcine za osetljive grupe poput starijih osoba i primalaca transplantiranih organa.

Doktorka Sarah Oliver, medicinski epidemiolog iz CDC-a, rekla je da bi agencija trebala nadzirati korisnike ustanova za dugotrajnu negu starijih osoba, zdravstvene radnike i osobe sa oslabljenim imunološkim sistemom, jer je sugerisala da su te grupe koje mogu imati potrebu za dodatnim injekcijama.

U Velikoj Britaniji, Vladu je Zajednički odbor za vakcinaciju i imunizaciju (JCVI) savetovao da uvede program dopunske doze protiv Covid-a u septembru 2021., zajedno sa vakcinama protiv gripa, kako bi se „povećala zaštita kod onih koji su najosjetljiviji na ozbiljan COVID-19. uoči zimskih meseci. ”

Dopunske vakcine biće ponuđene mlađim Britancima tek krajem leta sledeće godine nakon što se prvo doziraju ugrožene grupe, poput starijih osoba, imunosupresivnih osoba i socijalnih radnika.

Međutim, u Velikoj Britaniji je do 5. avgusta 2021. godine bilo 1.120.009 neželjenih reakcija na vakcine protiv Covid-19 i 1.536 smrtnih slučajeva, koji su službeno prijavljeni MHRA šemi.

 

 

https://t.me/nultatacka

 

 

Nulta Tačka/DailyExposeUK

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »