Veliki horoskop za LJETO 2020: EVO što očekuje vaš znak Zodijaka!

Veliki horoskop za LJETO 2020: EVO što očekuje vaš znak Zodijaka!

Od ljetnog solsticija i početka vladavine Raka 20.06., započinje ljetna magija – period u kojem je izraženo manifestiranje naših želja. Neptun započinje svoj retrogradni hod 22.06. u znaku Riba i značajno će utjecati na energiju i tokove sudbine ovog ljeta. Mlad Mjesec u Lavu 18.08. donosi veliku želju za uspjehom, dok će se u 9. mjesecu mnogi znakovi suočiti sa svojom karmom.

Od ljetne ravnodnevnice i početka vladavine Raka, 20. lipnja/juna, počinje ljetna magija – period u kojem je izraženo manifestiranje naših želja. Neptun započinje svoj retrogradni hod 22. lipnja/juna u znaku Riba i značajno će utjecati na energiju i tokove sudbine ovog ljeta. Kao planet snova i intuicije, Neptun kontrolira naše podsvjesno. On skida maglu i pomaže vam da lakše donosite odluke.

Mlad Mjesec u znaku Lava 18. kolovoza/avgusta donosi zdravu rutinu i veću želju za uspjehom, pogotovo zbog vladavine Lava. Ipak, zbog pretjerane ambicioznosti, može doći do nemira i tenzije. Kanalizirajte energiju u pravom smjeru.

Od 9. rujna/septembra Mars će biti retrogradan u znaku Ovna i to će preokrenuti mnoge naše planove krajem ljeta. Imat ćemo priliku ostvariti mnoge planove, ali u rujnu/septembru mnogi znakovi suočit će se sa svojom karmom.

Ovan

LJUBAV: Dragi Ovnovi, najbolji period za zaljubljivanje očekuje vas od početka leta do 4. kolovoza/avgusta. Venera vam ovog leta donosi mogućnost da upoznate mnoge ljude i steknete nove prijatelje. S druge strane, Mars donosi slobodnim Ovnovima i mnoge avanture ispunjene strastima i pojačanim emocijama. Usamljena srca bit će ispunjena ljubavnim zanosom. Ovog ljeta ne propustite priliku da se udvarate, primate komplimente, flertujete. Period do 4. kolovoza/avgusta donosi vam šansu da započnete novu i uzbudljivu ljubavnu priču. U periodu između 4. kolovoza/avgusta i 6. rujna/septembra situacija na polju ljubavi počinje se komplicirati. Kvadrat Venere može donijeti nerazumijevanje, sukobe i razmimoilaženje stavova i životnih puteva. Toksičnu situaciju u ljubavi može donijeti i sekstil Marsa pa se čuvajte prevara.

POSAO: Na polju karijere očekuje vas naporan period u kojem vladaju spletke i zamke. Kvadrat Jupitera počinje vas ometati u mnogim poslovnim prilikama i stvara napetost u donosu s kolegama. Krajem srpnja/jula i početkom kolovoza/avgusta magična Venera donosi period uspjeha za one koje rade u području umjetnosti ili su povezani s prodajom kozmetičkih proizvoda. Srpanj/jul, kolovoz/avgust i rujan/septembar su odlična tri mjeseca za pronalazak energije za ostvarenje poslovnih poduhvata. Iako ćete imati puno posla, vaša sposobnost dolazi do izražaja. Budite oprezni s financijskim investicijama tijekom ljeta.

ZDRAVLJE: Tijekom ljetnih mjeseci očekuje vas sjajna fizička energija i kreativna inspiracija za stjecanje zdravih životnih navika.

Bik

LJUBAV: Venera je u predivnom aspektu od 5. kolovoza/avgusta i vašem znaku donosi ljepotu ljubavi, jednostavnost, harmoniju i strast. Proljeće je donijelo negativne turbulencije u vašem ljubavnom životu. Bili ste svjedok tenzije, netrpeljivosti i sukoba u emotivnom odnosu, ali ljeto sve mijenja na bolje. Uspjeli ste pronaći balans i mir u ljubavi, a to se pozitivno odrazilo na budući odnos s partnerom. Tijekom ljeta očekuju vas velike, ali divne odluke. Mnogi parovi odlučit će se da žive zajedno ili će stupiti u brak, dok neke očekuje i proširenje obitelji. Sve je moguće kada pored sebe imate osobu koja vas istinski voli. Čarolija Venere osvojit će i usamljena srca – imat ćete šarm i karizmu i sada znate što očekujete od potencijalnog partnera. Erotska privlačnost više nije toliko važna u odnosu na predivnu ljubav.

POSAO: U prethodnom periodu morali ste donijeti velike odluke na profesionalnom planu, ali ljeto će pokazati da ste na pravom putu. Imate smirenost i dobru energiju da napravite drastične pomake na poslovnom planu. Početak ljeta donosi vam šansu da realizirate svoje ideje, radite u sjajnom timu i završite važne poslove iz prošlosti. Imate velike šanse da uspijete, ali je važno da obratite pažnju na detalje. Zapamtite, svaka sitnica može biti presudna za vaš uspjeh.

ZDRAVLJE: Stres i napetost mogu ugroziti zdravlje. Pokušajte pronaći ispušni ventil. Šetnja u prirodi vas može opustiti. Saturn čini da se osjećate iscrpljeno tijekom ovog ljeta, all Jupiter vam daje optimizam.

Blizanci

LJUBAV: Čarobna Venera do 4. kolovoza/avgusta donosi vašem znaku ljubav, lijepe osjećaje, strast i romantiku kao nikada do sad. Ako ste usamljeni, sada imate priliku za nova poznanstva i trebate pružiti šansu osobi koja se odavno trudi da vas osvoji. Tijekom ljeta bit ćete vrlo aktivni na emotivnom planu. Privlačite druge svojom karizmom i imate nevjerojatan šarm, Venera će na vašem polju ljubavi biti aktivna i u rujnu/septembru mjesecu, što donosi divnu ljubavnu energiju i senzualnost. Ako ste se zbog prethodnih pogrešnih izbora pomalo razočarali, sudbina vam sada daje šansu za nevjerojatan susret do kraja ljeta. One koji su u vezi, očekuje lijep i skladan odnos s partnerom.

POSAO: Iako ste u prethodnom periodu imali drastične turbulencije na poslovnom planu, planeta Jupiter vam sada donosi realizaciju ideja i dobre poduhvate. One koji imaju stalan posao očekuje velika sreća na početku ljeta. Očekuje vas puno pozitivnih događaja koji će na više polja dovesti do uspjeha. Ako tražite posao, idealan period je u kolovozu/avgustu ili rujnu/septembru. Očekuju vas dobre ponude i uvažavanje vaših kvaliteta. Saturn u trigonu sa Suncem u vašem znaku, počinje vas jačati i olakšava vam realizaciju poslovnih poduhvata. Bit ćete efikasni u projektima koji zahtijevaju puno truda.

ZDRAVLJE: lako ćete imati puno posla, energija vam je sjajna ovog ljeta i moći ćete se suočiti s mnogim izazovima. Postajete mudriji, zreliji i istrajniji. Moguće je da ćete početi da se bavite nekim zahtjevnim fizičkim sportom. Ukoliko ste u mogućnosti, napunite baterije s prijateljima na jednom zanimljivom putovanju.

Rak

LJUBAV: Od 5. kolovoza/avgusta do 6. rujna/septembra očekuje vas sjajan period u ljubavi, jer vam magična Venera donosi mogućnost upoznavanja novih ljudi i divne izlaske i druženje s prijateljima. Potrudite se da prije 5. kolovoza/avgusta riješite neke obiteljske probleme ili rizičan odnos s partnerom. Ako ne pokažete trud i posvećenost, moguće je da će razilaženje biti neizbježno. Ako okončate romansu prije 5. kolovoza/avgusta, očekuju vas povećane šanse da se ponovo zaljubite. Imate sjajne prilike da popravite komunikaciju s bliskim osobama i osvježite ljubav- samo o vama ovisi hoćete li ovog ljeta doživjeti sretnu romansu. Strasti će biti pojačane od 18. svibnja/maja do 24. lipnja/juna – Mars budi karizmu i erotsku energiju.

POSAO: Jupiter se nalazi suprotno od Sunca, što donosi razne nedostatke na profesionalnom planu. Izbjegnite ulaganje novca u neprecizne i nejasne investicije. Otvorite oči, čuvajte se lažnih obećanja i ponuda koja podrazumijevaju puno novca, a malo posla. Pokušajte smanjiti anksioznost i stres i igrajte samo na sigurno kada je u pitanju karijera. Tranzit Merkura i Venere može donijeti sreću onima koji traže novi posao. Mnoge će očekivati pravni problemi koje ćete teško riješiti u kratkom vremenskom roku. Poslušajte savjete stručnjaka.

ZDRAVLJE: Ako osjetite neugodne simptome ne odlažite liječenje. Pokušajte da ne zanemarite tjelesnu težinu, jer to može znatno utjecati na vaše zdravlje. Klonite se poroka. Ljeto je idealan period da radite na održanju zdravlja tijela i duha.

Lav

LJUBAV: Sekstil Venere od 4. kolovoza/avgusta može vam donijeti spokoj u ljubavi. Učvrstit ćete trenutnu vezu ili ćete upoznati zanimljivu osobu. Ovog ljeta pa sve do kraja rujna/septembra, usamljeni Lavovi ponovno će osjetiti sladak okus ljubavi. Jupiter čini da budete vrlo šarmantni, ugodni i zavodljivi pa su moguće romanse koje se mogu pretvoriti u ljubav koja može trajati godinama. Najbolji period za nove ljubavi bit će krajem rujna/septembra – tada se ispunjavaju mnoge romantične želje. Ako ste u vezi, moguće je da sredinom ljeta osjetite pad strasti, ali sve se može riješiti pokazivanjem bliskosti i malim znakovima ljubavi.

POSAO: Ljetni period vam baš i nije najbolje naklonjen kada je u pitanju posao. Saturn u opoziciji otežava vam rad na projektu koji ste odavno započeli. Uložit ćete puno truda, očekuje vas puno mentalnog i fizičkog umora, a rezultati neće biti baš zadovoljavajući. Budite oprezni, ali ne odustajte. Ostanite dosljedni svojim poslovnim odlukama. Čuvajte se rizičnih investicija i nepotrebnih troškova. Ako ste željeli započeti novi posao, Saturn vam donosi sukobe s novim kolegama. Povoljnija situacija očekuju vas tijekom rujna/septembra mjeseca – tada je moguće da dobijete unapređenje ili povišicu, ali sve ovisi od toga kakav odnos imate sa šefom i je li on primijetio vaš trud. Mogući su poslovni uspjesi na putovanjima.

ZDRAVLJE: Saturnova mračna sjena donosi i negativan utjecaj na mentalno i fizičko zdravlje. Moguće je da ćete izgubiti kontrolu nad stresom. Također, moguće su povrede pa izbjegnite rizične situacije i bavljenje agresivnim sportovima.

Djevica

LJUBAV: Sve do 4. kolovoza/avgusta ne očekuju vas nove vijesti iz ljubavi, ali od 5. kolovoza/avgusta neke stvari se počinju mijenjati na nebu i konačno vas očekuje više romantične sreće. Venera u sekstilu donosi procvat ljubavi u kolovozu/avgustu i septembru – na horizontima ljubavi pojavljuju se novi osjećaji, emocije i strast. Mnoge Djevice se ovog ljeta mogu zaljubiti, upoznati nove prijatelje i riješiti obiteljske probleme. Djevice koje su u vezi očekuju krupni koraci poput vjenčanja, rođenja djeteta ili početka zajedničkog života. Jupiter na nebu savjetuje konsolidaciju svih životnih polja. Na početku ljeta erotska energija će biti smanjena, ali očekujte grandiozni povratak strasti u rujnu/septembru.

POSAO: Saturn vam donosi lošu sreću na polju karijere, naročito u financijskom smislu. Pod njegovim utjecajem očekuje vas naporan rad i umor, a troškova će biti sve više. Nećete moći lako uštedjeti novac. Usprkos podršci Jupitera, otežano ćete ga stjecati. Saturn zahtjeva strogost, žrtvu i mnogo napora prije nego što ostvarite uspjeh. Očekuje vas donošenje drastičnih izbora, brzih, ali pozitivnih za profesionalnu budućnost. Ne plašite se promjena, već jednostavno steknite hrabrosti da se suočite sa sudbinom.

ZDRAVLJE: Umorni ste i iscrpljeni, što se negativno održava na vaše zdravlje i fizički izgled. Imat ćete mudrost za posao i druge, ali ne i za sebe. Pokušajte ponekad sebi udovoljiti, opustite se  i odmorite se.

Vaga

LJUBAV: Do 4. kolovoza/avgusta čarobnica Venera donosi vam prelijepu ljubav. Ljeto je očaravajući period za upoznavanje novih ljudi i za priznanje osjećaja koja su dugo skrivena u srcu. Ne očajavajte za starom ljubavi, već se pripremite za nove šanse. Izlazite, proširite krug ljudi, obnovite i stara prijateljstva. Ako ste u vezi, očekujte da će sve biti u savršenom redu. Saturn donosi stabilnost u vaš emotivni odnos. Vaša ljubav postaje stabilnija, zrelija, manje površna i donosi dozu sigurnosti. Mars u trigonu budi strast i donosi vam zaista nevjerojatnu snagu privlačnosti.

POSAO: U ovom polju važan je doprinos Marsa i Saturna. Sve što ste započeli u posljednjih nekoliko mjeseci i sve odluke donijete na profesionalnoj razini mogu donijeti odlične rezultate u karijeri. Na početku ljeta očekuje vas puno posla i iscrpljenost, ali kako dani budu prolazili vratit će vam se vitalna i kreativna energija. Ako vam je potrebna pomoć ili podrška u realizaciji novog projekta, pomoć tražite krajem srpnja/jula i početkom kolovoza/avgusta. Moguće je da će mnogi promijeniti svoje radno mjesto tijekom ljeta i pronaći bolje prilike.

ZDRAVLJE: Iskoristite fizičku i mentalnu energiju za postizanje unutrašnje ravnoteže. Bit ćete umorni tijekom ljeta, ali ćete u druženju sa prijateljima i kratkim putovanjima nadoknaditi energiju.

Škorpion

LJUBAV: U periodu između 4. kolovoza/avgusta i 6. rujna/septembra očekuje vas odličan period za poboljšanje romantične situacije. Tijekom proljeća Mars u kvadratu donio vam je mnoge napetosti u ljubavi i obiteljskim odnosima, ali kraj ljeta donijet će bolju energiju i sretne promjene. Usamljena srca od 5. kolovoza/avgusta do 6. rujna/septembra napokon imaju priliku pokazati osjećaje koje već dugo gaje prema nekoj osobi iz njihovog bliskog okruženja. Jupiter i slobodnim i usamljenim srcima daje od sredine do kraja ljeta procvat ljubavi. Ako ste u vezi, odnos s partnerom bi trebao biti stabilan, a jedina stvar na koju trebate obratiti pažnju je vaša nervoza. Vanjski utjecaji koji vam kvare raspoloženje mogu se negativno odraziti na komunikaciju s partnerom i probuditi sukobe.

POSAO: Sekstil Jupitera na vašem Suncu presudan je za poslovnu atmosferu tijekom cijelog ljeta. Završit ćete mnoge projekte koje ste započeli još tijekom zime. Fantastičan sekstil Jupitera donosi vam blagodat, dok kvadrat Saturna sve komplicira i čini vaš put mnogo težim. Situacija na poslu neće biti baš sjajna, ali očekujte plodove rada krajem rujna/septembra. Pazite kako trošite novac – uložite financije u poslovne mogućnosti, umjesto da ga rasipate. Ako tražite novi posao, idealne šanse očekuju vas u lipnju/junu.

ZDRAVLJE: Potrudite se da izbjegnete duga putovanja. Pronađite mir u sitnicama kako biste se zaštitili od negativnih utjecaja.

Strijelac

LJUBAV: Ovaj period vam baš nije naklonjen kada je u pitanju ljubav. Venera u opoziciji od 4. kolovoza/avgusta bit će u vrlo neutralnom položaju do prvih dana rujna/septembra i zato nam ne dopušta da maksimalno uživamo u ljubavi. Očekuje vas usamljenost i potisnutost negativnih emocija. Stare rane na duši sputavaju vas da ostvarite nove kontakte i kreirate romantičnu vezu. Mnogi će promijeniti mjesto prebivališta, a selidba im može donijeti nova poznanstva i nova prijateljstva. Ovaj period bit će naročito težak za one koji pokušavaju pronaći pravu ljubav, jer ih očekuje puno prepreka, izazova i pogrešnih izbora. Zaljubljene očekuje strast u vezi.

POSAO: Jupiter u prvoj astrološkoj kući i Sunce u tranzitu donose zaradu i povećanje financija. Ako ste tijekom zime ove godine započeli nove profesionalne staze, moguće je da ćete privući novac i kupiti nešto vrijedno, poput automobila i nekretnine. Ovo je idealan period za prodavanje ili kupovinu nekretnina pa će veliki uspjeh imati osobe koje se bave ovim poslom. Također, poboljšanje financija pozitivno će utjecati i na proširenje posla. Iskoristite ovaj period za profesionalne pobjede.

ZDRAVLJE: Ljeto je dobar period za njegovanje tijela, stjecanje zdravih navika i vrijeme kada se trebate posvetiti sebi. Boravite više u prirodi.

Jarac

LJUBAV: Venera u opoziciji ovog ljeta vašem znaku okreće leđa, što će učiniti da vam ljubav umjesto ljepote, donese dodatni teret. Parovi čiji su problemi u emotivnom odnosu počeli tijekom proljeća, vjerojatno će se tijekom ljeta rastati, jer će shvatiti da su se njihovi putevi razišli. Očekuje vas puno prepirki, mislit ćete da je samo vaš stav ispravan. Pod djelovanjem Jupitera u tranzitu u vašem Suncu i pored Urana u trigonu, nažalost mnogi odnosi će biti okončani. Ponovo ćete osjetiti usamljenost, ali to je važna lekcija koja vas podsjeća da morate prvo pronaći unutrašnji sklad pa tek onda živjeti ljubav u cijelosti. Moguće je da ćete krajem rujna/septembra imati priliku upoznati zanimljivu osobu koja vam može vratiti vjeru u ljubav. Ipak, važno je da razriješite unutrašnje sukobe koji blokiraju istinsku manifestaciju osjećaja.

POSAO: Ako tražite novi posao, očekuje vas velika podrška Jupitera na ovom polju. Tijekom ljeta sredite svoj CV i počnite se javljati na oglase – očekuju vas sjajne ponude. Jupiter donosi pozitivnu energiju i potiče vas da budete aktivni na polju karijere. Imate velike šanse za uspjeh u narednim mjesecima, a očekuje vas i porast financija. Ne podcjenjujte ovaj povoljan period za karijeru, već se fokusirajte na ostvarenje novih ciljeva. Tijekom kolovoza/avgusta budite oprezni u koje projekte ulažete novac.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na svoju kilažu i pokušajte se zauvijek odreći negativnih navika – ljeto je sjajan period za takve promjene. Mogući su problemi s cirkulacijom.

Vodenjak

LJUBAV: Ako ste dugo usamljeni, ovo ljeto vam može donijeti ljubav iz snova, naročito do 4. kolovoza/avgusta. Venera vam donosi nova prijateljstva, uzbudljive susrete i ljubavni zanos. Saturn je u tranzitu s vašim Suncem, zato će mnogi parovi pročistiti emotivni odnos od negativnog i beznačajnog, a doživjet će nove razine zrelosti u ljubavi. Sada je idealno za planiranje zajedničke budućnosti i pravljenja krupnih koraka i odluka kada je u pitanju emotivni status. Tranzit Marsa donosi pojačanu erotsku energiju, kao i veliki šarm i senzualnost. To znači da će mnogi imati dosta ljubavnih prilika, ali neće se željeti tako lako vezati za jednu osobu i izgubiti slobodu. Ljeto vas zaista testira kada je u pitanju ljubav. Dobro razmislite o svojim željama – jesu li to zaista vaši snovi ili samo prilika da potisnete stare rane?

POSAO: Planeta Uran potpuno će preokrenuti vaš profesionalni život – imate priliku da napravite velike pozitivne promjene na polju karijeri. Imat ćete sreće u izvršenju mnogih projekata, kao i sjajne prilike koje će vašu karijeru preokrenuti u novom smjeru. Jupiter vam pomaže da u karijeri lakše savladate mnoge prepreke, a oni koji dožive neuspjeh, lako će ustati i nastaviti dalje graditi svoju kulu uspjeha. Ako prihvatite promjene koje diktira Uran, može vas očekivati značajan napredak i na poslu i na financijama. Otvorite se za promjene, radite na njima i pustite da vam trud donese darove. Nakon ljeta, veliko poslovno iskušenje očekuje vas u rujnu/septembru, kada nećete tako lako moći opravdati i naplatiti svoj rad.

ZDRAVLJE: Jupiter je planet optimizma, dobre energije i iscjeljenja pa ćete u narednom periodu moći promjenom navika i misli, uspjeti pronaći uzrok i rješenje za mnoge fizičke i mentalne tegobe. Pokušajte se odmoriti i posvetite se aktivnostima koje vas opuštaju – meditacija, šetnja, hobi…

Ribe

LJUBAV: Venera vam ovog ljeta ne donosi dobre vijesti u ljubavi, imat ćete probleme u komunikaciji i polako gubite osjećaj da ste pronašli pravog partnera za sebe. Pokušajte pronaći kompromis i sagledate pozitivniju stranu. Teškoće očekuju i usamljene Ribe. Tražit ćete i maštat ćete o pravoj ljubavi, a razočaranja ovog ljeta bit će sastavni dio vašeg romantičnog života. Ipak, dobre promjene dolaze krajem kolovoza/avgusta i početkom rujna/septembra. Slobodna srca tada mogu upoznati divne ljude među kojima se možda krije prava duša za njih, a zauzeti će uspjeti pronaći rješenje. U suprotnom, mogući su rastanci i novi početak.

POSAO: Očekuje vas sjajan uspjeh ako nastavite s nekim poslom koji ste započeli tijekom proljeća. Poduhvati iz prošlosti sada dolaze na naplatu i očekuje vas veliki uspjeh ako se posvetite završavanju započetog. Ljetni period donijet će sjajne financijske mogućnosti. Imat ćete priliku da uložite i umnožite novac. Također, ovaj ljetni period je idealan za kupovinu i prodaju nekretnina, naročito tijekom rujna/septembra. Očekuju vas sjajne suradnje i potpisivanje važnih ugovora – očekuje vas radost na polju karijere. Iskoristite pozitivan aspekt planeta.

ZDRAVLJE: Važno je da više povedete računa o svojoj prehrani, jer postoji rizik od pretilosti i manjka samopouzdanja zbog nezadovoljstva vezanog uz izgled.

lovesensa.rs

atma.hr

 3,993 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »