Upozorenje iz Rusije: Amerikanci će pustiti PTIČJI GRIP kako bi sabotirali izbore!

Upozorenje iz Rusije: Amerikanci će pustiti PTIČJI GRIP kako bi sabotirali izbore!

Operativci Duboke države koji vode Ameriku spremaju se da pokrenu drugu pandemiju kako bi poremetili izbore 2024. i okrivili Rusiju ili nekog drugog protivnika za oslobađanje biološkog oružja, prema hitnim informacijama koje je Rusija objavila svetu na vojnoj konferenciji za novinare.

Rusija je otkrila američke planove da puste napad pod lažnom zastavom o biološkom oružju pre novembarskih izbora, dozvoljavajući administraciji Bajdena da proglasi vanredno stanje i zatvori naciju, uvede novu vakcinu Billa Gejtsa protiv ptičijeg gripa i pošalje građane koji se ne pridržavaju pravila u jedan od novih pritvorskih objekata koji su trenutno u izgradnji u svih 50 država.

Kako se “teorije zavere” ostvaraju, globalna elita je očajnija nego ikad, a prema Kremlju, svet mora da bude u stanju pripravnosti, da odbija takve napade.

General-potpukovnik Igor Kirilov, načelnik snaga radijacione, hemijske i biološke zaštite Oružanih snaga Ruske Federacije, izdao je ove nedelje hitan video brifing u ime predsednika Putina, upozoravajući svet da su ruske snage otkrile dokaze da se SAD spremaju da puste još jedan napad pod lažnom zastavom.

Američki vojni veteran poznat kao WarClandestine na X-u je objavio deo izjave Kirilova, objašnjavajući da je Pentagon premestio svoju tajnu ukrajinsku biolaboratoriju u Afriku.

Prema Kirilovovim rečima, aktivnosti američke biolaboratorije se odvijaju u Demokratskoj Republici Kongo (DRC), gde se trenutno širi nova varijanta majmunskih boginja koja navodno „izaziva pobačaj i ima stopu smrtnosti od 10 odsto“ .

Kirilov je takođe objasnio kako američka vlada koristi kompanije treće strane kao što su grupe povezane sa Hanterom Bajdenom Metabiota i EcoHealth Alliance, kao i kompaniju pod nazivom Quicksilver i preko dvadeset drugih.

Ove korporacije se u suštini koriste kao operacije pranja novca za decu američkih političara i tampon, tako da vlada ne bude izložena stvaranju biološkog oružja protiv globalnih sporazuma.

Clandestine je na svom X nalogu napisao: „Takođe imajte na umu da je osnivač Metabiote u vlasništvu Bajdena Ghislaine Makvell i Clintonova podružnica, virusolog Nathan Wolfe.

Kirilov je istakao da je duboko sumnjiv rad Metabiote u Africi, koji je uključivao izbijanje ebole, prekinut nakon što su nacionalne vlade počele da postaju sumnjičave i dovode u pitanje njene veze sa vladom SAD.

Ruski zvaničnik je naveo da je izbijanje žute groznice 2013. godine u Kairu, u Egiptu, od koje je umrlo 60.000 ljudi, povezano sa američkom vojnom biolaboratorijom koja se bavi modifikacijom virusa.

Kirilov je takođe rekao da su ruske snage otkrile dokaze da se američka Duboka država sprema da namerno širi bolest putem „ptica selica“, što je deo plana za oslobađanje još jedne pandemije uoči izbora 2024.

Upozorenje Kremlja o pripremama SAD za novu lažnu zastavu usledilo je ubrzo nakon što je insajder Fondacije Gejts otkrio da će američke zalihe hrane biti namerno zaražene ptičijim gripom kako bi izazvale sledeću pandemiju i utrle put za sledeću vakcinu Bila Gejtsa.

 Rusija izdala hitno upozorenje: Sjedinjene Države planiraju OPERACIJU POD LAŽNOM ZASTAVOM – Pustiće PTIČJI GRIP kako bi sabotirali izbore

Kako mejnstrim mediji nastavljaju da najavljuju pretnju od bolesti, desilo se da Fondacija Gejts već radi iza kulisa na organizovanju hitne globalne distribucije vakcine protiv ptičjeg gripa.

Elita koristi klasičnu matricu za rešavanje problema . Namerno prave problem , koriste medije da izazovu užasnutu reakciju javnosti, a onda plasiraju svoje rešenje.

Čini se da je Gejts ponovo spreman da unovči krizu, objavljujući uznemirujuću izjavu o globalnom sporazumu o distribuciji svoje vakcine širom sveta, pre nego što vakcina bude i odobrena.

Globalistički milijarder sa neobičnim tajmingom spreman je da požnje još jedan ogroman uspeh sa vakcinom protiv ptičijeg gripa, ali ako još uvek niste uvereni da Gejts stoji iza krize, sačekajte dok ne vidite dokaze koje je Rusija pružila o tome ko je radio na modifikaciji virusa kako bi ptičji grip bio smrtonosniji za ljude.

Pandemija Covida uopšte nije bila pandemija, već globalna strateška operacija za kontrolu čovečanstva koja je decenijama planirana.

Prema Kremlju, kriminalna elita iznova pokušava da progura istu “foru”.

NultaTačka

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »