UDARNA VIJEST! POJAVIO SE DOKUMENT IZ MINISTARSTVA PROSVJETE ZA DIREKTORE ŠKOLA U KOJEM SE PREPORUČUJE VAKCINACIJA DECE STARIJE OD 12 GODINA! (FOTO)

UDARNA VIJEST!  POJAVIO SE DOKUMENT IZ MINISTARSTVA PROSVJETE ZA DIREKTORE ŠKOLA U KOJEM SE PREPORUČUJE VAKCINACIJA DECE STARIJE OD 12 GODINA! (FOTO)

Društvene mreže večeras je preplavio skenirani dokument koji navodno dolazi iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja kojeg vodi ministar Branko Ružić.

Navodni dopis upućen direktorima osnovnih i srednjih škola u prvom delu sadrži čestitke i zahvalnost prosvetarima za prošlu školsku godinu dok se drugi deo svodi na preporuku prosvetarima da se vakcinišu.

Ono što je sa opravdanjem izazvalo gnev u narodu jeste poslednji pasus ovog dopisa objavljenog na društvenim mrežama u kojem se direktori osnovnih i srednjih škola pozivaju da ,,preporučuju” vakcinaciju školaraca starijih od 12 godina.

 

Image

 

 

Redakcija Nulte Tačke pokušala je da kontaktira ministarstvo prosvete kako bi nam potvrdili ili demantovali ovaj sporni dokumen no kao što smo i očekivali niko se ne javlja na telefon u ministarstvu.

Da li je ovo ona kap koja preliva čašu kod naroda?

 

 

 

 

nultatacka.rs

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »