NEMA TOLERANCIJE PREMA NEVAKCINISANIMA – CNN OTPUSTIO PRVE RADNIKE KOJI SE NISI VAKCINISALI!

NEMA TOLERANCIJE PREMA NEVAKCINISANIMA – CNN OTPUSTIO PRVE RADNIKE KOJI SE NISI VAKCINISALI!

CNN je u četvrtak saopštio da je otpusio troje svojih radnika koji su prekršili njihove ,,sigurnosne protokole” zbog koronavirusa jer su došli u kancelariju a nisu se vakcinisali što je jdan od prvih poznatih primera otpuštanja radnika jedne velike korporacije zbog nevakcinisanja.

CNN je rekao da će njihovi radnici morati da se vakcinišu do kraja godine ukoliko žele da se vrate na svoje poslove.

 

 

 

,,U toku prošle nedelje obavešteni smo o tri naša radnika koji su dolazili u naše sedište nevakcinisani. Ove tri osobe su otpuštene”, napisao je direktor CNN Džef Zucker u internom dopisu u četvrtak do kojeg je došao Njujork Tajms. ,,Da budem jasan- mi imamo politiku nulte tolerancije po ovom pitanj.” dodao je Zucker.

 

 

 

Zucker nije precizirao na kojim pozicijama su radili otpušteni radnici ili na koji način su otkrivene njihove povrede pravila. CNN je odbio da komentariše dalje od ovog dopisa.

,,Očekujemo da bi u narednim nedeljama pokazivanje dokaza o vakcinaciji moglo da postane formalni deo” procesa za pristup radnim mestima, dodao je Zucker.

Mnoge globalističke korporacije, uključujući Facebook i Google rekle su da će zahtevati da njihovi radnici budu vakcinisani protiv virusa ukoliko žele da se vrate u svoje kancelarije. Neke kompanije, uključujući Vašington post, otišle su dalje postavljajući vakcinaciju kao uslov za novo zaposlenje.

 

 

 

http://UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

 

 

nultatacka.rs

 1,736 total views,  4 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »