UČENICIMA JE NAREĐENO DA STAVE DVIJE MASKE PO POVRATKU SA RASPUSTA U AUSTINU(TEXAS)

UČENICIMA JE NAREĐENO DA STAVE DVIJE MASKE PO POVRATKU SA RASPUSTA U AUSTINU(TEXAS)

Nezavisni školski okrug u Ostinu (AISD) objavio je u sredu da će nastaviti da prkosi državnim zakonima primoravajući decu da nose maske za lice u školi, a sada ih primoravaju da nose dve!

Nakon što je sudija Apelacionog suda 5. okružnog presudio početkom decembra da je izvršna naredba guvernera Teksasa Grega Abbota o zabrani nošenja maski legalna, liberalni školski okrug je nastavio da ignoriše zakon.

Uprkos pravnoj presudi, AISD sada kaže: „S obzirom da Ostin ISD nastavlja nastavu prema rasporedu nakon zimskog raspusta, osoblje i porodice mogu pomoći u sprečavanju širenja Omicron varijante tako što će ove nedelje primiti buster doze, testirajući se u jednom od naših 11 centara počevši od ponedeljka , 3. januara, i dvoslojnim maskama koje dobro pristaju u sredu kada se učionice ponovo otvore.”

U odeljku pod naslovom „Ni ne pitajte, nosite masku“, okrug poručuje deci: „Ako ne možete da pronađete masku N95, dr Walkes kaže da nošenje dve dobro priležene maske takođe povećava vašu bezbednost.“

Otac sa decom koja pohađaju školu u okrugu anonimno je rekao za Daily Wire: „Dovoljno je teško držati malu decu da nose jednu masku, kako da ih zadržimo da nose dve po dve? Gde ovo prestaje? Da li su sledeće tri maske? Ova jadna deca samo žele da uče i vide svoje prijatelje, ne zaslužuju da budu pioni u agendi levice.”

Školska deca nisu u opasnosti da umru ili budu hospitalizovana od Covid-19 ili njegovih varijanti na nivou koji opravdava takvu ekstremnu taktiku.

UČENICIMA IZ OSTINA NAREĐENO JE DA STAVE MASKE PO POVRATKU SA RASPUSTA IAKO SE KOSI SA DRŽAVNIM ZAKONOM TEKSASA

Nijedna osoba mlađa od 20 godina nije umrla od Covida u gradu Ostinu, a ipak mnogi građani žive u stalnom strahu zahvaljujući medijskom i političkom podsticanju straha.

Nulta Tačka/InfoWars

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »