Trostruko vakcinisanom Čedi Jovanoviću stala pluća! Završio je u bolnici u Inostranstvu a ovako je NAPADAO I VRIJEĐAO “ANTIVAKSERE” (VIDEO)

Trostruko vakcinisanom Čedi Jovanoviću stala pluća! Završio je u bolnici u Inostranstvu a ovako je NAPADAO I VRIJEĐAO “ANTIVAKSERE” (VIDEO)

Lider Liberalno demokratske partije ali najpre promoter Aleksandra Vučića i neko ko je do sada nekoliko puta preležao koronu i vršio najgoru vrstu korona/vakcinalne propagande Čedomir Jovanović ponovo ima ozbiljne zdravstvene probleme, opasne po život, piše Kurir.

Kako se navodi, njemu su “stala” pluća, a kao razlog Čeda navodi “posledice korone”. On se već 19 dana nalazi u bolnici u inostranstvu.

Čedomir Jovanović je uredno vakcinisan i time se hvalio te pozivao građane da se vakcinišu.

– Odustaću nikad, uprkos svemu bice dobro, moram! – rekao je Jovanović za Kurir.

Da podsetimo, Jovanović je već polovinom maja vrlo eksplicitno je svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram objasnio da se ne oseća dobro i da ima zdravstvene probleme.

– Nije tajna da su mi od korone pluća u k***u, ponekad, kao danas, ona su baš, baš u k***u. To zna i Toma iz Topole. Toma što je svom sinu 2005. dao ime Čedomir. Pustiše mi sad zajedno ovu pesmu – napisao je tada Jovanović

 

Jovanović pored toga što je od početka korona histerije nekoliko puta histerisao kao pravi marketinški stručnjak u nekoliko navrata je i direktno vređao većinski deo Srbije koji nije želeo da primi eksperimentalnu vakcinu.

On je tako početkom Novembra prošle godine u emisiji Hit Tvit rekao da je bio užasno tužan kada je ispred stana u kom živi doktor Kon video antivaksere koji su epidemiologa nazivali „Mengele“.

“Bio sam užasno tužan kada sam vidio šta se desilo doktoru Konu. Nije on prva osoba kojoj dolaze pred kuću. Ja se Vama divim gospodine kako ste to izneli, užasno mi je žao što je takva slika otišla iz ovog grada u kojem ima mnogo više pristojnog sveta, nego ovakvih budala. Ja posle kovida nisam mogao da dišem i otišao sam dva meseca u Grčku. (očigledno nije vredelo) Ja bih bio mnogo manje tolerantan, nego što je to današnja vlast”, rekao je Jovanović.

 

On je tada na najgori način izvređao građane koji nisu želeli da se vakcinišu:

“U crvenoj zoni smo isti, onako goli izbodeni. Pri čemu, i tu grešim. Nismo svi isti. Najveće pi**e su antivakseri. Oni kukaju i tad ne pitaju lekara šta mu je u listi i koji mu lek daje”, izjavio je Jovanović.

Mi imamo jedno vrlo jednostavno pitanje za Čedu i ostale. Kada se toliko zalažeš za lekare u Srbiji i imaš toliko poverenja, zašto lečenje u inostranstvu? Eto, ne pitamo ga zašto i kako korona i problemi sa plućima nakon vakcinacije, nećemo to da pitamo jer znamo odgovor.

NultaTačka

 4,357 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »