Top 10 najnezdravije HRANE koja uzrokuje RAK! (Broj 2 će vas razočarati)

Top 10 najnezdravije HRANE koja uzrokuje RAK! (Broj 2 će vas razočarati)

1) Genetski modificirana hrana (GMO)

GMO i hemijski uzgojena hrana su uzrok naglog porasta tumora u svijetu. Ova hrana se korosti u velikim količinama u većini derivata hrana ili hrana od konvencionalnog kukuruza, soje, uljane repice itd.

 

 

2) Kokice iz mikrovalne

Izrada kokica u mikrovalnoj pećnici može izgledati puno jednostavnija, ali vrećice u kojima su kokice za mikrovalnu su obložene sa hemikalijama. Ove hemikalije su odgovorne za neplodnost i rak testisa, jetre i gušterače.

Obloge od  ovih vrećica sastoje se od perfluorooktanskih kiselina koje su kancerogene. Također, nekoliko neovisnih istraživanja su pokazala da su gore navedene hemikalije vezane za uzrok tumora. Isto tako, ove kokice su veliki uzrok oštećenja pluća.

 

 

Povezana slika

 

 

 

3) Gazirana pića

Ispunjena su šećerom, bojama i hemikalijama, a to sve doslovno hrani stanice raka. Boja karamele i njegova derivata 4-metilimidazola (4-MI) su neke uobičajene  hemikalije koje se posebno odnose na uzrok  raka.

 

 

4) Meso u prerađenom obliku

Obrađeni mesni proizvodi kao što su  hrenovke, slanina i kobasice sadrže hemijske konzervanse. Ti konzervansi čine meso da bude svježe i privlačno. Ali oni mogu biti glavni uzrok iza raka. Ove mesne prerađevine sadrže natrijev nitrit i natrijev nitrat koji su povezani sa značajnim povećanjem rizika raka od debelog crijeva i raznih drugih oblika raka.

 

 

5) Dijetalna hrana i pića

 

Dijetalna hrana i pića su čak i gora od konvencionalne hrane ili običnih gaziranih sokova. Jedan od uobičajenih umjetnih sladila, aspartam je povezan sa nizom bolesti. Sukraloza (Splenda), saharin i mnogi drugi su također uzrok raka.

 

 

6) Rafinirani šećer

Rafinirani šećer hrani rast stanica raka. Zbog fruktoza-bogata sladila kao što su kukuruzni sirup (HFC) lako i brzo se metabolizira i razmnožava. Zbog prisutnost HFC i rafiniranog šećera u kolačima, sokovima,  žitaricama, umacima i mnogim drugim popularnim i obrađenim namirnicama, stopa oboljelih od raka rapidno raste ovih dana.

7) Bijelo brašno

Višak ugljikohidrata prisutan u rafiniranom brašnu je od najveće važnosti. Redoviti unos rafiniranih ugljikohidrata je bio razlog za povećanje 220 posto raka dojke kod žena. Visokoga glikemijskog indeksa namirnica koja podiže razinu šećera u krvi vrlo brzo, direktno hrani rast stanica raka i njegovo širenje.

 

 

8) Konvencionalne jabuke, grožđe, i drugo “prljavo” voće

Ljudi misle da kupuju voće, kao što su grožđe, jabuke ili jagode iz trgovine zdrave hrane. Ali zapamtite, osim ako ti plodovi nisu organski ili potvrđeni bez pesticida, oni mogu biti povezani s uzrokom velikog rizika od karcinoma.  98 posto svih konvencionalnih proizvoda, a posebno tipa koji su navedeni pod “prljavo” voće, zagađeni su sa kancerogenim pesticidima.

 

 

9) Didrogenirano ulje

Ona mijenja strukturu i fleksibilnost stanične membrane u cijelom tijelu, što rezultira mnoštvom bolesti od kojih slabe, kao što je rak.

 

 

10) Uzgojeni losos

Prema Dr. David Carpenter, direktoru Instituta za zdravlje i okoliš na Sveučilištu Albany, obrađen losos je još jedna hrana navedena pod visokim rizikom od raka. Uzgojeni losos ima kancerogene hemikalije, antibiotike, PCB (poliklorirani bifenili) i pesticide. Također, nedostaje vitamina D.

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »