Test: Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor nosi poruku za vas!

Test: Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor nosi poruku za vas!

Slike mogu sadržavati puno više nego što opažamo na prvi pogled, a to ovisi o osobi koja je gleda. U ovom slučaju pokazujemo vam sliku koja nosi poruku anđela. Recite nam što vidite i mi ćemo vam otkriti poruku. Što ste prvo primijetili na slici?

 

 

 

 

 

 

Ako ste prvo ugledali…

Profil čovjeka koji u ruci drži zemaljsku kuglu

Osoba ste koja vjeruje u svemoćnu silu koja vodi ljude i određuje tijek života. Ova vjera čini vas osobom punom nade koja u srcu čuva najbolje želje za one oko vas.

Anđeli vam poručuju da i dalje srcem i dušom vjerujete u ovu božansku silu koja će svijet voditi na pravi put. Postoji plan koji mi ne vidimo, ali koji možemo primijetiti u svakom važnom detalju našeg života.

Anđeo koji ljubi čovjeka

Vi vjerujete, prije svega, u nezaustavljivu snagu ljubavi koja će vas spasiti od mračnih trenutaka i samoće. Čekate da ljubav osvijetli put, uzdigne vas i pruži vam hrabrost potrebnu da se suočite sa svijetom.

Anđeli vam govore da će vas ta ljubav uzdići i učiniti da se osjećate jakim, kako biste se kasnije mogli uz pomoć božanske snage suočiti sa svim poteškoćama.

 

 

 

 

Orao

Vi ste osoba koja se ne boji nepoznatog, ratnik ste koji uvijek gleda na horizont razmišljajući o tome kako krenuti naprijed bez obzira na prepreke koje bi se mogle naći na putu. Anđeli vam žele reći da su ta snaga i hrabrost vaše božansko blago i da vas ništa ne bi smjelo pokolebati.

Vaša je sudbina biti korak ispred drugih! Znajte da ste primjer drugima, a bliski ljudi će uvijek biti uz vas.

 

 

 

 

 

lavitaenellamente.com/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »