Teorija zavjere?

Teorija zavjere?

Vlada Ujedinjenog Kraljevstva je u tišini objavila izvješće koje potvrđuje da je u protekle dvije godine od 10 preminulih od kovida 9 bilo cijepljenih. A kakva je statistika u Hrvatskoj? Ne možemo prihvatiti da naše zdravstvene vlasti nemaju te podatke, ali činjenica je da oni javnosti nisu dostupni.

 

Veci broj vakcinisanih jednak je vecem broju smrtnosti

 

Sjetite se kako su nas bombardirali brojevima necijepljenih koji su preminuli od posljedica korone, Capak, Beroš, Alemka, Božinović… A nekako nitko nije obraćao pažnju na činjenicu da je i tada bilo, i po njihovim izvješćima, priličan postotak cijepljenih koji su umrli od posljedica korone iako su bili „zaštićeni“. A sada?

Kad pogledamo statistiku Ujedinjenog Kraljevstva vidimo da kod cijepljenih jednom ili dvije doze imamo, u prvih šest mjeseci nakon cijepljenja, pet puta manje smrtnih ishoda od necijepljenih, ali nakon pojačivača (bustera) brojevi lete u nebesa. Ako su kod nas, te 2021. i 2022. godine, od ukupno umrlih od kovida četvrtina bili cijepljeni jednom ili dvije doze, što je otprilike jednako kao u UK, onda je za pretpostaviti da je omjer cijepljenih s tri i više doza isto takav, 9/1 u korist cijepljenih, i to je i vjerojatni razlog zašto ne možemo doći do službenih statistika, poražavajuće su za našeg aktualnog Premijera i njegove uguze.

Po UK statistici je jasno upravo ono što su naši, a i svjetski nezavisni stručnjaci govorili, kako cjepivo štiti jedno kraće vrijeme ali istodobno, s povećanjem primljenih doza, progresivno ruši imunitet cijepljenih što u konačnici ima tragične posljedice po one koji su vjerovali „mainstream struci“ i pristali na višekratno bockanje. Znači, oni koji su primili samo jednu dozu i odustali od daljnje „imunizacije“ imaju sreću da im je imunološki sustav koliko toliko sačuvan, oni koji su primili dvije doze imunitet im je prepolovljen ali ga još uvijek imaju, a oni koji su primili tri i više…

Koliko smo često zadnjih tjedana i mjeseci išli na sprovode rođacima, susjedima i prijateljima koji su „iznenada“ ili „nenadano“ preminuli? Tu mislim i na srčane i moždane udare, ali i na one koji su dobili vrlo progresivni tumor i u kratkom roku skončali svoj zemaljski put.

Zar je očuvanje posla razlog za kockanje životom? Kao da je samo jedan posao? Kuća, auto, kredit… Strah? A di je pouzdanje u Gospodina? Kod pape i većine biskupa ga ni u tragovima. Što su oni toliko Bogu skrivili pa se toliko boje susreta s Njim? Zar Isus nije rekao: „Ne bojte se, ja sam s vama!“. Zar glavni cilj njihova života ne bi trebao biti susret s Gospodinom? A oni prvi poletjeli spašavati svoje raspadljive guzice, i to cjepivom povezanim s pobačajem.

Svatko je sam krojač svoje sudbine i sreće, teško da im nitko nije rekao da je to eksperimentalno cjepivo i da nemamo pojma o mogućim nuspojavama, Svi znamo bar nekoga tko je samo odmahnuo rukom i rekao da smo glupi teoretičari zavjere, jer zašto bi naša Vlada nama to radila, ili ono tipa: „Pa kako možeš za našu sveticu Alemku reći da je sotonjara, pa ona misu govori!“ Da, samo što ju nisu kanonizirali. A možda i hoće, sada kad je objavila da imamo novog, puno opakijeg i smrtonosnijeg nevidljivog neprijatelja.

A Beroš i Capak, naši superheroji? Beštije sada moraju uništiti 2,69 milijuna doza otrova plaćenog cca 400 milijuna naših Hvatskih Kuna, našeg novca potrošenog za eliminaciju nas samih. Koliko se škola, dječjih vrtića ili bolnica moglo sagraditi tim novcem? Koliko se gladnih usta moglo nahraniti? Koliko se beskućnika moglo zbrinuti? Hoće li ipak neki žrtveni jarac Pedro odgovarati za taj kriminal, ili će biti „pojeo vuk magare“? Strpljenje je vrlina, drugovi beštije, a mi ga imamo. A i sve bi vam oprostili samo da se odselite skupa s Plenkovićem i svim ostalim beštijama u Zanzibar, ili gdje već, samo da vas više ne gledamo i da ne radite daljnju štetu ovom narodu i napaćenoj nam domovini. I tako sve dođe na naplatu, prije ili kasnije.

I sada, kada stvari pomalo dolaze na naplatu, svi smo svjedoci drastično povećane smrtnosti u općoj populaciji iako nijedan glavni medij to ne propitkuje. A i kako će kad su oni zacijelo i najveći krivci zašto je to tako, bar za one naše najstarije kojima su ti mediji jedini izvor informacija.

Ovu svoju opservaciju bih zaključio svojom osobnom mišlju da one koji su preminuli od posljedica cijepljenja u konačnici ipak nije ubilo ni cjepivo, ni Beroš, ni Capak, ni Božinović, ni Alemka, pa čak ni mediji, nego njihov oportunizam, izabrali su ići linijom manjeg otpora, izabrali su raspadljivu materijalnost, pustili su da ih struja nosi, nisu se suprostavili, ili bar bili snalažljivi poput „Hercegovaca“ pa kupili potvrde o cijepljenju. Nisu vjerovali Bogu, vjerovali su čovjeku, kao i naši duhovni pastiri. Da je samo 15%, pa čak i 10% Hrvata čvrsto stalo i suprostavilo se, davno bi sve bilo riješeno i ne bismo ovako često pohodili groblja.

 

 

 

 

Link na članak objavljen na britanskom potralu The Expose koji prenosi podatke iz britanskog izvješća koje se bavi samo umrlima od Korone, ne bavi se niti iznenadnim smrtima niti rakovima kao posljedicom cijepljenja, a niti drugim zdravstvenim posljedicama tog najvećeg genocida, nakon abortusa, u modernoj povijesti ljudske vrste. U članku su dodani grafikoni kako bi mogli bolje sagledati podatke iz izvješća.

Izvor: Udruga Hrvatski Ratnik

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »