Svjedočimo li početnim fazama trećeg svjetskog rata?

Svjedočimo li početnim fazama trećeg svjetskog rata?

Upozoravao sam da se Zapad ne bi trebao petljati s Putinom. Toliko je očito da je Zapad napravio istu fatalnu pogrešku kao i Rim. Oslabio je svoje gospodarstvo COVID-om i toliko je opsjednut pokušajem prisiljavanja Rusije i Kine da se pridržavaju svojih direktiva o klimatskim promjenama koje je postavio UN, da su izgubili iz vida da nema kvalificiranog vodstva ni u jednoj od velikih zapadnih zemalja koje su oslabile cijeli svoj vojni establišment zahtijevajući obavezna cjepiva.

Čak i tijekom debate između Bidena i Trumpa, on je zapravo priznao da će zaustaviti „fracking“ na državnoj zemlji, i rekao je da će okončati naftnu industriju uz pridruživanje Pariškom sporazumu UN-a “kako bi prisilio Kinu da se povinuje” što potvrđuje sve što sam dobivao iz izvora da su globalisti trebali ukloniti Trumpa kako bi iskoristili američku moć protiv Kine i Rusije. Sada smo tu i nemojte se zavaravati – ovo je sve za klimatske promjene.

Ako je ikada postojalo SAVRŠENO vrijeme za Treći svjetski rat – to je to.

Upozoravao sam da će, ako se Kina i Rusija udruže, Zapad biti poražen. Pouzdani izvori su potvrdili da je Kina ušla u “prijateljski” odnos sa Sjevernom Korejom na obostranu korist. Sjeverna Koreja ima jednu od najvećih vojski od 2018. godine i iznosi 1.469.000 ljudi. Sjevernu Koreju je također demonizirao Zapad pa i oni imaju zamjerku koja nikada nije riješena. Uz rastuću nestašicu hrane, Sjever nikada nije bio žitnica Koreje, a to je također poticaj za pridruživanje trijumviratu protiv Zapada s Rusijom i Kinom. Ciklično, Sjeverna Koreja bi čak mogla započeti agresiju najkasnije do siječnja 2023. godine.

Osim toga, Putin je upravo dramatično povisio ulog naredivši da ruske snage nuklearnog odvraćanja odu u stanje visoke pripravnosti zbog hvalisanja Zapada i “agresivnih izjava” vodećih sila NATO-a. Izgubljena je u svemu tome činjenica da je Putin također izravno zaprijetio Europi da će, ako Švedska i Finska uđu u NATO, doći do “štetnih vojnih i političkih posljedica”. Švedska je zatvorila svoj zračni prostor za sve ruske letove.

Putin igra šah dok je ostatak svijeta igrao dame. Kada Amerika vodi rat, oni nastoje uništiti svu infrastrukturu, srušiti električnu mrežu i uništiti opskrbu vodom. Američki vojnici tada kreću kao operacija čišćenja. Zapad sudi Putinu na isti način na koji SAD ratuje i toliko su u krivu. Putin ne koristi tu strategiju videoigre jer želi Ukrajinu uzeti netaknutu jer ona također ima najbogatiju zemlju na svijetu za proizvodnju hrane – stoga je Staljin ukrao svu hranu i ubio 7 milijuna glađu.

Putin NE odustaje zbog otpora, on okružuje na klasičan način na koji se tradicionalno vodi rat – opkolili ste grad, a izgladnjivanje ih tjera na predaju. Za to često treba vremena, ali onda imate grad i ljude. Ne sravnite ga sa zemljom i ne ubijate sve. Svatko tko je proučavao drevne ratne strategije trebao bi vidjeti što Putin radi, a zapadni tisak ili namjerno plasira propagandu, ili su potpuni idioti.

Putin nastoji uspostaviti novu vladu s minimalnim žrtvama za civile. Svaki mrtvi civil stvara krvnog neprijatelja svojim preživjelima. Ali američki način znači da je tada potrebno milijarde pomoći da se obnovi ono što su uništili – tj. Irak. Putin NE koristi tu strategiju i zapadni tisak ga ocjenjuje po američkim standardima da sve uništi i pobijedi za nekoliko dana.

 

VIDEO: This is how a nuclear war would play out, according to a Princeton  University simulation - New York Daily News

 

Putin ne želi uništiti ukrajinsku vojsku. Želi zauzeti i nakon što se uspostavi nova vlada, oni će tada postati saveznici. To je sama strategija Aleksandra Velikog. On je osvojio poznati svijet, ali oni koji su mu nekada bili neprijatelji pridružili su se njegovoj vojsci. U Babilonu je porazio Darija III, ali je infrastrukturu ostavio netaknutom i postavio perzijske satrape (guvernere) koji su u Aleksandrovu blagajnu ulivali ono što bi bio Darijev porez. Ovo je Putinova strategija – ne uništiti svog neprijatelja i potom uliti milijarde da ga obnovi. Putin je zbrisao zračne snage i posjeduje nebo iznad Ukrajine. Mogao bi uništiti zemlju za manje od 3 dana, ali to ne čini na zabunu Zapada.

Štoviše, stvarna je zabrinutost što Putin NIJE poslao svoje tvrdokorne trupe. Samo oko 30% vojnika na granici poslano je u Ukrajinu. Većina vojnika je tamo da zauzme Europu ako su dovoljno glupi da uđu u ovaj nered. Putin očito igra šah i jako je dobar u tome dok Biden mora mijenjati pelene. Putinova reputacija do ovog trenutka uvijek je bila pronicljivog bivšeg KGB-a. Shvaćao je Obaminu igru ​​postavljanja plinovoda kroz Siriju kako bi se ruski plin prekinuo u Europi. Odlučno je krenuo u Siriju, a zatim je eskalirao tamošnje snage uništavajući Obaminu strategiju. Assad je to odbio i to je bio cijeli lažni razlog zašto je Obamina administracija htjela napasti Siriju. Razlog odbijanja bio je zaštita interesa Assadovog dugogodišnjeg saveznika, Rusije, koja je prema svim podacima najveći europski dobavljač prirodnog plina.

Jasno je da je Obama od samog početka ciljao na Rusiju. U Ujedinjenim narodima održan je sastanak Obame i Putina na kojem je Putin pokušao natjerati Obamu da stane na stranu Sirije protiv ISIS-a. Obama je odbio prijedlog. Dakle, kada su ruske snage ušle u Siriju na prekretnici ECM-a u tom danu, bio je to zlokobni događaj. Rusija nije samo podržavala Assadov režim, već je podržavala i iranski plinovod.

Međutim, Ukrajina je također korištena kao pijun protiv Putina baš kao što se NATO neprestano kretao na istok sve bliže Rusiji. Kijev je bio toliko korumpiran da je malo tko spreman kriviti bilo koga osim Putina. Ukrajina je propala kao pijun i unatoč obećanjima da će je SAD podržati, nije poslala vojne trupe. Šire gledano, korištenje Ukrajine bilo je na štetu europske sigurnosne arhitekture koju je Amerika izgradila i održavala 75 godina. Što mislite zašto je Putin sada stavio svoje obrambene nuklearne bombe u pripravnost?

Zelensky je naše AK47 predavao civilima. Zelensky poručuje stanovnicima da prave molotovljeve koktele i zapaljive bombe kako bi pomogli u borbi u Kijevu dok se ruske snage približavaju glavnom gradu. Ovo je suludo i on očito želi upotrijebiti mrtve civile za dramatične snimke. To je nečuveno za civile koji nisu obučeni s takvim oružjem, a onda bi ih profesionalni vojnici lako ubili. Putin je potpuno svjestan što Zelenski radi i nekako se nada da će dramatične snimke natjerati Europu i Ameriku da pošalju vojsku.

Osim toga, Zelensky je učinio ono što je radio Sadam Husein. Stavljanje teškog naoružanja okruženo civilima. Time se također želi osigurati da što više civila bude ubijeno još jednom kako bi se Ruse oslikalo kao zle. Putin to zna i do sada je usvojio strategiju opsade. Internet NIJE nestao u Ukrajini. Tamo imamo ljude u kontaktu i ja osobno imam prijatelje u Kijevu.

Dakle, dok Zapadni mediji demoniziraju Putina i Ruse, oni doista samo igraju dame i ne otvaraju oči. Baš kao što je Sparta napala Atenu i obratila se za potporu velikom neprijatelju Perziji, Putin ima podršku Kine i čini se da nikome ne smeta iznenadni okret Kine da prigrli Sjevernu Koreju. Dobro jutro! Naš tisak je toliko korumpiran da ne vide dalje od nosa. Ovdje je u igri nešto puno veće i bolje je da se probude.

Autor: Martin Armstrong, armstrongeconomics.com

 2,427 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »