SVI UGOSTITELJSKI OBJEKTI IZ NOVOG PAZARA RADE DO 22h! NE ŽELE DA DIJELE NAROD!

SVI UGOSTITELJSKI OBJEKTI IZ NOVOG PAZARA RADE DO 22h! NE ŽELE DA DIJELE NAROD!

Ugostitelji u Novom Pazaru zatvorili su sinoć svoje lokale u 22 sata u znak protesta zbog uvođenja kovid propusnica, oni su medijima iz Novog Pazara rekli da su svoje restorane zatvorili i da će ih i u budućnosti zatvarati u to vreme jer ne žele da diskriminišu svoje goste.

„Nisam se vakcinisao, niti želim da se vakcinišem! Za mene su te kovid propusnice najveća glupost, ali ako misle da će na ovaj način da me nateraju da primim vakcinu onda sigurno greše „ rekao je jedan od gostiju kafića. Neki kažu da su kovid propusnice jasan dokaz da žele da nateraju sve koji žele da izlaze, pre svega mlade, da prime vakcinu.

Dževad Hadžibulić iz Udruženja ugostitelja Sandžaka rekao je da će njegov lokal, ali i ostali restrani i kafići u gradu raditi skraćeno, jer i bez te odluke, svi gosti koji su bili u lokalima su sami napustili lokale u 22 časa jer nisu želeli da se odvajaju od onih koji nisu primili vakcine.

Mirsad Đerlek, jedan od glavnih korona i vakcina promotera u SNS režimu, sigurno se užasnuo na ovaj bunt naroda u njegovom gradu, a to je i najbolji dokaz koliko slušaju i poštuju režimske farmako lobiste.

NE PROPUSTITE NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! SAŠA BOROJEVIĆ I MARIO ZNA O ONOME O ČEMU MALO LJUDI SME DA PRIČA!

NultaTačka/SrbinInfo

 1,667 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »