STRAŠNO! Broj oboljelih od raka u Americi povećao se za 10.000% nakon mRNA vakcinacije

STRAŠNO! Broj oboljelih od raka u Americi povećao se za 10.000% nakon mRNA vakcinacije

U SAD -u se povećao broj obolelih od raka za 10.000% od kada su u upotrebi vakcine protiv kovida proizvedene mRNA tehnologijom.

Po bilo kojoj računici, to je biološki rat, jer počinioci odbijaju da se zaustave čak i pred ogromnim dokazima da njihov biološki agens ubija i sakaćuje nevine civile.

Ovaj mračni period svetske istorije biće zabeležen kao najveći genocidni događaj ikada.

Istraživač koji je ispitivao sistem za izveštavanje o neželjenim događajima vakcine (VAERS) Američkog Centra za kontrolu bolesti (CDC) otkrio je povećanje od 10.661,4% u izveštajima o raku kao rezultat eksperimentalnih vakcina na bazi gena kovida u poređenju sa svim vakcinama koje je odobrila FDA tokom poslednjih 30 godina.

UŽAS! Broj obolelih od raka u Americi povećao se za 10.000% nakon mRNA vakcinacije

Brajan Šilhavi, koji je urednik Health Impact News-a, pratio je sve korake u pretrazi pružajući veze do dokumentacije njegovih različitih nalaza.

 

Nakon što je prvo ispitao slučajeve „najčešćih karcinoma (koji su) prijavljeni nakon vakcina protiv kovida“, otkrio je „837 slučajeva raka, uključujući 88 smrtnih slučajeva, 66 trajnih invaliditeta i 104 po život opasna događaja“.

On je naglasio da čak ni ovi brojevi nisu iscrpni, a VAERS baza podataka ne može da podnese veću pretragu „SVIH karcinoma navedenih u VAERS-u“ u okviru ove kategorije vakcinacija protiv kovida.

„Koristeći potpuno iste termine za pretragu za rak“, napisao je on, „tada sam pretražio SVE vakcine koje je odobrila FDA u prethodnih 30 godina i pronašao samo 140 prijavljenih slučajeva raka.“

„Taj rezultat je za 360 meseci (30 godina), dok je 837 slučajeva nakon eksperimentalnih vakcina protiv kovida prijavljeno za samo 20 meseci, od kada su vakcine protiv kovida uvedene u decembru 2020.“, napisao je Šilhavi.

To je povećanje od 10.661,4%! – zaključio je on.

Šilhavi, čija se organizacija nalazi u Teksasu, takođe je zabeležila značajan broj slučajeva raka u bazi podataka koji su bili mladi ljudi, od 12 godina pa sve do mladih odraslih u 20-im godinama.

Prošlog oktobra, švedska laboratorijska studija otkrila je da šiljasti protein povezan sa bolešću kovida, i njegove eksperimentalne vakcine, ulazi u jezgro ćelija i značajno ometa funkcije popravljanja oštećenja DNK, ugrožavajući adaptivni imunitet osobe i možda podstičući formiranje ćelija raka.

U martu 2021. patolog dr Rajan Kol izvestio je da je primetio ogroman „nalet“ raznih autoimunih bolesti i karcinoma kod pacijenata koji su vakcinisani protiv kovida.

Od 1. januara, u laboratoriji, vidim 20 puta povećanje broja karcinoma endometrijuma u ​​odnosu na ono što vidim na godišnjem nivou – rekao je on.

Što se tiče ukupnog adaptivnog imuniteta, Kol opisuje, „post-vakcina, ono što vidimo je pad vaših T-ćelija ubica” koje „drže sve druge viruse pod kontrolom”, ostavljajući pacijenta podložnim raznim bolestima.

 

U januaru je curenje podataka koje su dala trojica „odlikovanih visokorangiranih vojnika koji su lekari i službenici javnog zdravlja“, u izjavama pod zakletvom, pokazalo ogromne skokove u desetinama bolesti nakon što je američka vojska uvela kao obavezu vakcinu protiv kovida.

Ovo je uključivalo:
Pobačaji – povećanje od 279%,
Hipertenzija (visok krvni pritisak): 2.281% povećanje,
Bolesti nervnog sistema: porast od 1.048%, i
Rak: povećanje od 296%.

Podaci VAERS-a objavljeni 29. jula od CDC-a su prijavili ukupno 1.357.937 neželjenih događaja u Sjedinjenim Državama nakon injekcija eksperimentalnih vakcina zasnovanih na genu kovida, uključujući 29.790 smrtnih slučajeva i 247.686 ozbiljnih povreda između 14. decembra 2020. i 22. jula 2020. godine.

Ovo takođe uključuje 55.719 trajnih invaliditeta, 50.739 slučajeva miokarditisa/perikarditisa i 14.374 prijavljenih slučajeva alergijskih osipa.

Pošto su takve brojke zasnovane na dobrovoljnim izveštajima, važno je napomenuti da su oni vrlo verovatno samo „vrh ledenog brega“ u stvarnim brojkama.

Studija iz 2010. koju je sproveo Harvard, a koju je naručilo Ministarstvo zdravlja i socijalnih usluga (HHS) otkrila je da se „manje od 1% neželjenih događaja vakcine” prijavljuje VAERS-u, a proizvođač vakcina Connaught Laboratories izračunao je najmanje „pedesetostruko nedovoljno prijavljivanje neželjeni događaji” u poverljivoj studiji.

NultaTačka/TechnocracyNews

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »