Šta se dešava? Hrvatski tržni centri postavljaju Kovid skenere i termalne kamere na ulazima

Šta se dešava? Hrvatski tržni centri postavljaju Kovid skenere i termalne kamere na ulazima

U hrvatskim prodajnim centrima Pevex postavljaju se Covid čitači sa barcode skenerima i termalne kamere za mjerenje temperature. Ovo se događa u vrijeme kad su u zemlji ukinute skoro sve Covid mjere, jedino je nošenje maski obavezno na par mjesta. Postavlja se pitanje, čemu jedan veliki trgovački lanac postavlja ovakve sustave za nadzor, ako je tzv. pandemija gotova, ili je možda samo na pauzi? Znaju li direktori Pevexa nešto što mi ne znamo, pripremaju li se to oni možda za jesen, kad kreće ponovo doba diskriminacije ljudi prema medicinskom statusu i protuustavno oduzimanje slobode kretanja?

Kako nam javljaju čitatelji, u Pevex centrima se postavljaju termalne kamere i Covid čitači koji su navodno, prema tvrdnji čitatelja, čak povezani sa rampama za ulaz, što sugerira da Pevex uskoro planira zabraniti ulaz necijepljenima u svoje centre. Ovi uređaji su zasad isključeni, ali pitanje je dokad.

Slika iz Pevex centra Rijeka:

Hrvatski prodajni centri postavljaju Covid skenere i termalne kamere na ulazima 1

Slika: ulaz u Pevex centar u Rijeci, čitač Covid putovnica, povezan na rampu, termalna kamera u pozadini.

Uputili smo pitanje Pevexovoj službi za javnost, koja je naše emailove čak i nakon opetovanih upita – ignorirala (!?) Čini se da ni Pevexova služba za javnost, ne želi komunicirati s javnošću, čak ni kad se radi o ovako ozbiljnim stvarima, kao što je protuustavno ograničavanje slobode kretanja!

Htjeli smo saznati o kakvim se sustavima radi, zašto su postavljeni i po čijem nalogu. Pevex, za razliku od većine hrvatskih trgovačkih lanaca, nalazi se u domaćem vlasništu, stoga naredba za ovako nešto nije mogla doći izvana.

Ovo je vlasnička struktura tvrtke Pevex:

Hrvatski prodajni centri postavljaju Covid skenere i termalne kamere na ulazima 2

Kao što možemo vidjeti, većinu vlasništva u Pevexu drže privatne osobe i nekoliko domaćih firmi. To je lijepo, ali što to vrijedi, ako ti vlasnici provode nad svojim sugrađanima, svojim kupcima, mjere segregacije gore od onih koje sprovode strani vlasnici.

Ipak, za poslovanje firme, odgovorni su članovi Uprave Pevexa:

  • Krešimir Bubalo, predsjednik Uprave
  • Jure Radoš, član Uprave za maloprodaju
  • Ivan Jukić, član Uprave za marketing i veleprodaju
  • Renata Duka, član Uprave

To su ljudi, koji su iz njima samo poznatih razloga, donijeli odluku da se u njihovoj firmi nad hrvatskim narodom vrši protuustavna segregacija i prisila na cijepljenje.

Hrvatski prodajni centri postavljaju Covid skenere i termalne kamere na ulazima 3
Krešimir Bubalo (foto: Linkedin)

Kako nam u Pevexu nisu htjeli reći o kakvim sustavima se radi, sami smo malo istražili, i pronašli firmu koja prodaje i instalira te sustave. Radi se o firmi Raptor (u prijevodu reptil!) koja ponudu ovih uređaja ima na svojim stranicama.

 

 

Pevex Covid

 

 

Pogledajte kakve zastrašujuće sustave oni nude hrvatskom tržištu: tu ima termalnih kamera, čitača crta lica, čitača Covid putovnica, barkodova, skenera s kabinom za čitavo tijelo, i svakakvih ostalih distopijskih uređaja kakve smo dosad viđali samo u SF filmovima.

Pronašli smo i uređaj koji je instaliran u Pevexu:

Hrvatski prodajni centri postavljaju Covid skenere i termalne kamere na ulazima 4

Kao i termalne kamere, koje su također instalirane u Pevexu:

Hrvatski prodajni centri postavljaju Covid skenere i termalne kamere na ulazima 5

Osim ovih predivnih blagodati moderne civilizacije, na stranicama tvrtke Raptor možete pronaći terminale za prepoznavanje lica:

Hrvatski prodajni centri postavljaju Covid skenere i termalne kamere na ulazima 6

Kao i kabine za skeniranje cijelog tijela, u potrazi za „bolesnima“:

Hrvatski prodajni centri postavljaju Covid skenere i termalne kamere na ulazima 7

Osim Covid sustava, tvrtka također prodaje i uređaje za satelitsko praćenje automobila. Ali ono što je najzanimljivije, na stranici tvrtke nalazi se logotip Hamag Bicro (hrvatka agencija za poticanje investicija) i logotip strukturnih fondova Europske Unije sa oznakom ESIF. Ovo sugerira da je ova firma dobila novce iz strukturnih fondova EU te iz Hrvatske razvojne agencije. Ovo je vrlo zanimljivo, s obzirom čime se bavi ova privatna firma.

U svakom slučaju na firmu Raptor d.o.o. i na ljude iz ovoga teksta, svakako moramo obraćati pažnju i dalje. Globalni manipulatori na čelu sa Klausom Schwabom ne mogu uvesti svoje društvo potpune kontrole, koje tako žarko žele, ako nemaju domaće tvrtke koje nude sličnu opremu. A svakim danom izlazi sve više zastrašujućih posljedica Covid cjepiva, i sve je bliži trenutak kad će se početi tražiti odgovornost. A odgovornost ne treba tražiti samo od političara i doktora, već i od ovakvih ljudi, koji aktivno rade na uvođenju distopijskog društva potpune kontrole. Podsjetimo još jednom, da smo zbog takvih i osnovali portal Znase.com na kojem će sve biti evidentirano za budućnost.

I za kraj, možemo vas pozvati na bojkot Pevexa. Ne samo zbog njihovih diskriminatornih postupaka, već i zbog društveno neodgovornog ponašanja i neodgovaranja na upit javnosti.

 

 

 

logicno

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »