Događa se masovno ”iznenadno” umiranje Njemačkih i Austrijskih gradonačelnika! Bolest „iznenaditis“ hara Njemačkom i Austrijom

Događa se masovno ”iznenadno” umiranje Njemačkih i Austrijskih gradonačelnika! Bolest „iznenaditis“ hara Njemačkom i Austrijom

Bolest „iznenaditis“  od decembra 2020. polako postaje najsmrtonosnija bolest i najčešći uzrok smrti kod mladih sportaša i sredovječnih ljudi.

O ovome se malo piše, jer se većinom radi o anonimnim ljudima, ali poznati sportaši i lokalni političari ipak spadaju u javne osobe i o tome mediji moraju izvijestiti. Iako postoji teorija koja kaže da visokorangirani političari (premijeri i sl.) dobivaju placebo, a ne pravo cjepivo, lokalni političari i gradonačelnici nisu dovoljno bitni i ima ih previše. Oni stoga sigurno dobivaju doze namijenjene općoj populaciji, i gle čuda, počeli su umirati do te mjere, da su i mediji zamijetili da se nešto čudno dešava. Jesu li sredovječni muškarci, koji su prije opisani kao sposobni i zdravi, u velikom broju umrli prije 2020.? Od prosinca 2020. zabilježeno je mnogo iznenadnih i neočekivanih smrti njemačkih i austrijskih gradonačelnika mlađih od 60 godina.

Zašto ovi izabrani dužnosnici umiru? Zaklada RAIR navela je popis žrtava, citirajući kanal Freie Bremer.

 •  Dana 12. prosinca 2020., 41-godišnji gradonačelnik CSU-a Dirk Rosenbauer kolabirao je tijekom sastanka općinskog vijeća i kasnije preminuo u bolnici u Coburgu.Naslov je glasio: “Sa samo 41 godinom – gradonačelnik iz Bavarske kolabirao je tijekom sastanka vijeća – mrtav”.
 • U rujnu 2020., njemački gradonačelnik Heinrich Suess neočekivano je preminuo u dobi od samo 56 godina
 • U lipnju 2020. neočekivano je preminuo 50-godišnji njemački gradonačelnik Lenggriesa Markus Landthaler.
 • 15. rujna 2021. preminuo je 47-godišnji njemački gradonačelnik Limbach-Oberfrohne Jesko Vogel. Iza sebe ostavlja ženu i dvije kćeri. Od 1991. do 2014. bio je igrač i kapetan prve rukometne reprezentacije BSV Limbacha
 • 18. listopada 2021. 57-godišnji zamjenik gradonačelnika Kindberga, Peter Sattler, iznenada je preminuo na pješačenju.
 • 21. listopada 2021. neočekivano je preminuo 60-godišnji gradonačelnik Christian Ruh iz Bodolza na jezeru Constance.
 • U subotu, 24. listopada 2021., gradonačelnik Burscheida Stefan Caplan je neočekivano preminuo. Imao je samo 56 godina.
 • 28. listopada 2021. “neočekivano” je preminuo 59-godišnji njemački gradonačelnik Wolfgang Eckl.
 • 27. studenog 2021., gradonačelnik Jochim Ruppert neočekivano je preminuo u petak navečer u 59. godini života.
 • 23. prosinca 2021. neočekivano je preminuo 54-godišnji gradonačelnik Schiltberga Fabian Streit.
 • 5. ožujka 2022. Gradonačelnik Mauerkirchena Horst Gerner neočekivano je preminuo u 57. godini
 • 23. ožujka 2022. neočekivano je preminuo gradonačelnik Kristian W. Tangermann. Načelnik općine Lilienthal (okrug Osterholz) imao je samo 45 godina.
 • Dana 26. ožujka 2022. umro je Christian Maurer, 38-godišnji gradonačelnik iz Gornje Austrije. Srušio se 21. ožujka tijekom sjednice općinskog vijeća i preminuo nekoliko dana kasnije u bolnici. Liječnici nisu mogli popraviti Maurerovo moždano krvarenje. Tamošnji političar iza sebe ostavlja suprugu i njihova šest tjedana starog sina.
 • Dana 29. ožujka 2022., aktualni gradonačelnik Waldshut-Tiengen, Joachim Baumert, neočekivano je preminuo tijekom vikenda u dobi od 57 godina.
 • Treći gradonačelnik Coburga Thomas Nowak 31. ožujka je iznenada i neočekivano preminuo u 53. godini života.
 • Prvi gradonačelnik Pfaffenhausena i školovani policajac Franz Renftle preminuo je 1. travnja 2022. u 54. godini života.

 

Križ - groblje

 

Umiru li njemački i austrijski gradonačelnik neočekivano istom brzinom kao u prošlosti? Čini se da nijedna vlada, ni Njemačka ni Austrijska, nije zainteresirana za traženje odgovora.

Američki epidemiolog i kardiolog Peter McCullough vjeruje da cjepivo protiv Covida uzrokuje više smrtnih slučajeva nego ratovi. “Moglo bi biti tako loše”, rekao je McCullough dok je iznosio informacije na svojem predavanju

“Cjepivo protiv korone je gore od rata. Gore je od većine ratova”, rekao je epidemiolog. Dodao je da slučajeve nuspojava u 86 posto slučajeva prijavi liječnik, medicinska sestra ili drugi zdravstveni djelatnik koji je kao uzrok problema naveo cjepivo.

Oni koji daju lažne informacije riskiraju zatvorsku kaznu. Izvješća su također potvrdili CDC, kao i američki nacionalni institut za javno zdravstvo i okoliš. “Dakle, radi se o stvarnim ljudima koji su umrli”, naglasio je epidemiolog. “Bili su dovoljno zdravi da odu u centar za cijepljenje i dva dana kasnije bili su mrtvi”.

 

 

 

logicno.com

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »