SRBIJA NE MIRUJE! I VEČERAS PROTESTI U BEOGRADU, KRAGUJEVCU I DRUGIM GRADOVIMA ŠIROM ZEMLJE!

SRBIJA NE MIRUJE! I VEČERAS PROTESTI U BEOGRADU, KRAGUJEVCU I DRUGIM GRADOVIMA ŠIROM ZEMLJE!

Od kako je Vlada Srbije na predlog Kriznog štaba usvojila i uvela kovid propusnice koje će stupiti na snagu od Ponedeljka a biće obavezne za sve one koji borave u ugostiteljskim objektima nakon 22h Srbija ne miruje.

Naime, u nekoliko gradova Srbije počevši od Beograda i Kragujevca, Niša, Trstenika već nekoliko dana organizuju se demonstracije povodom ove odluke koja spada u najrigoroznije mere koje mogu da se porede sa kontrolom kretanja nacističke Nemačke.

Naša redakcija je i u toku današnjeg dana veliki broj poziva i poruka koje potvrđuju da će i večeras biti organizovani protesti u nekoliko gradova širom zemlje.

U Beogradu je za večeras na društvenim mrežama najavljen protest koji će započeti okupljanjem građana na platou kod Narodne Skupštine dok kako saznaje redakcija Nulte Tačke u Kragujevcu u isto vreme će doći do okupljanja kod Krsta.

Kragujevčani su se kako nam je javljeno organizovali na viber i telegram grupama a podršku svojim sugrađanima daće i navijači Radničkog 1923.

Pored ova dva grada na društvenim mrežama pozivaju se građani da izađu na ulice Niša, Novog Sada, Zrenjanina, Trstenika, Leskovca, Smedereva…

Kao i prethodnih večeri naši korespodenti će izveštavati sa lica mesta iz svih delova Srbije.

Ukoliko vi imate neke informacije ili video zapise, fotografije prosledite ih nama kako bi do njih lakše došla ona Srbija koja je u medijskom mraku. Pišite nam na Telegramu, na kanalu Nulta Tačka ili u grupnom četu predviđenom za komentarisanje putem linka- https://t.me/nultatacka

 1,519 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »