OVAJ UZNEMIRUJUĆI VIDEO PRIKAZUJE DJECU OBUČENU U „ODIJELA ZA PREHLADU“ SAMO KAKO BI MOGLI DA VIDE SVOJU BAKU I DJEDA (VIDEO)

OVAJ UZNEMIRUJUĆI VIDEO PRIKAZUJE DJECU OBUČENU U „ODIJELA ZA PREHLADU“ SAMO KAKO BI MOGLI DA VIDE SVOJU BAKU I DJEDA  (VIDEO)

Bizarni video objavljen na TikToku prikazuje decu koju teraju da se obuku u „COVID odela“ pre nego što im je dozvoljeno da se sretnu sa bakom i dekom.

Deca su viđena kako nose maske za lice u vlastitoj kući, kao i neku vrstu ponča, rukavice, i naočare za plivanje.

“Dolazim!” viče žena koja im je verovatno majka.

Čim su deca izašla iz kuće da vide bake i deke, majka im odmah rekla: „pokrij nos!“

Tek tada baka i deka smeju da grle decu.

„Izgubili smo razum“, prokomentarisao je Elijah Schaffer.


Videli smo mnogo neverovatne paranoje koja okružuje COVID u poslednjih 20 meseci, ali roditelji nastavljaju da prenose svoju histeriju na decu, sa dugoročnim posledicama koje su neizbežne.

Kao što je prethodno pisano, studija je pokazala da je srednji skor inteligencije male dece rođene tokom pandemije opao za čak 22 boda, dok su verbalni, motorni i kognitivni učinci pali kao posledica zaključavanja i nošenja maski.

Nakon što je stručnjak za obrazovanje u jednom članku utvrdio da prisiljavanje školaraca da nose maske za lice izaziva psihičku traumu, Forbes je izbrisao taj članak ubrzo nakon što je počeo da postaje viralan.

Deca su takođe primorana da pevaju jezive pesme o tome kako je dobro nositi maske u školi od strane učitelja čudaka.

 1,449 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »