Šokantno: Poređenje Australije i Nigera u broju vakcinisanih i umrlih

Šokantno:  Poređenje Australije i Nigera u broju vakcinisanih i umrlih

Del Bigtree iz emisije Highwire objavio je zanimljivu usporedbu Australije i afričke zemlje Niger po broju cijepljenih, umrlih i oboljelih od Covida. Niger je izabran jer se radi o zemlji koja je najsličnija Australiji po broju stanovnika (oko 25 milijuna) i također po klimatskim uvjetima koji su vrlo topli u obje zemlje.

 

 

Australia Vs Niger - COVID vaccinations and deaths

 

 

U Nigeru su stope cijepljenja mizerne, dok su u Australiji vrlo visoke stope cijepljenih sa dvije ili tri doze, zahvaljujući agresivnoj propagandi i ucjenjivačke politike tamošnjih vlasti koje su praktički onemogućile normalan život necijepljenima.

I koje su posljedice? Video je to vrlo lijepo prikazao sa grafom u kojem stopa vakcinacije u Australiji raste, dok u Nigeru stagnira. Nakon toga stopa oboljelih (ili bolje reći pozitivnih) od Covida u Australiji potpuno eksplodira, na trenutke čak dosegne 100.000 prijavljenih slučajeva na tjedan, dok u Nigeru skoro da nema slučajeva.

Sa smrtnim slučajevima je još gore, nakon svake doze broj umrlih u Australiji dramatično naraste, dok u Nigeru skoro da i nema umrlih. Pogledajte video i zaključke izvedite sami:

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »