SLUČAJNOST? Troje novinara IZNENADA umrlo na Svjetskom prvenstvu u Kataru

SLUČAJNOST? Troje novinara IZNENADA umrlo na Svjetskom prvenstvu u Kataru

Otkriveno je da su tri novinara umrla dok su izveštavali o ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Kataru.

Prvi smrtni slučaj bio je tehnički direktor ITV Sports-a Rodžer Pirs (65), koji je preminuo 21. novembra bez medicinskih detalja trenutno dostupnih o smrti.

Zatim su američki novinar po imenu Grant Vahl i katarski novinar po imenu Khalid al-Misslam preminuli 10. decembra.

 

 Troje novinara iznenada umrlo na Svetskom prvenstvu – da li je to bila vakcina, ‘kamilji grip’ ili slučajnost?

 

Navodi se da se al-Mislam “iznenada srušio” tokom utakmice i kasnije preminuo u bolnici.

Vahlova supruga, dr Selin Gounder, rekla je za CBS News da je preminuo od „sporo rastuće, neotkrivene aneurizme aorte sa hemoperikardom“.

„Ovde u Njujorku mu je urađena obdukcija od strane njujorške lekarske službe i pokazala je da je imao aneurizmu aorte koja je pukla“, rekla je Gaunder u četvrtak.

 

 

U još jednoj čudnoj koincidenciji, Gounder je član savetodavnog odbora Džoa Bajdena za Covid-19 i radila je kao medicinski saradnik za CNN i CBS gde je često gurala opasne vakcine protiv Covid-a.

Dok je bila na fakultetu na Univerzitetu Džons Hopkins, Gounder je služila kao direktor za isporuku za konzorcijum koji finansira Gejts fondacija za efikasan odgovor na epidemiju side/TB.

 

Govoreći za NBC Sports nakon smrti njenog muža, Gounder je odlučno tvrdila da to nema nikakve veze sa Covidom ili vakcinom.

 

 

Baš prošle nedelje, Infovors je pisao o vrhunskom virologu dr Rajanu Kolu koji se pojavio u emisiji Dr. Drew-a kako bi upozorio na vezu između šiljastog proteina iRNK Covid-19 vakcine i rupture aorte.

 

„To je šiljasti protein koji bukvalno uzrokuje da limfociti žvaću rupu u aorti“, objasnio je dr Kol. „Ovo je najveći krvni sud u vašem telu, koji izlazi iz vašeg srca. Kada to pukne, nema vas za nekoliko minuta“.

Vakcine protiv Covid-a su takođe direktno povezane sa srčanim problemima kao što je perikarditis, a hemoperikard može biti rezultat direktnog oštećenja perikarda, prema studijama.

 

Zapamtite, Vahl je umro od „aneurizme aorte sa hemoperikardom“.

Takođe znamo iz njegovih postova na društvenim mrežama da je Vahl bio vakcinisan jer je često promovisao vakcine i čak kritikovao one koji su odbili eksperimentalne vakcine.

 

Val je postao viralan tokom Svetskog prvenstva jer je nosio majicu sa duginim bojama na utakmici i bio nakratko pritvoren zbog katarskih pravila o promociji LGBT osoba.

Valov brat je otkrio da je novinar nosio majicu da ga podrži jer je gej i sugerisao da je Vahla ubio neko uznemiren zbog pro-LGBT odeće.

Skoro nedelju dana pre njegove neočekivane smrti, Val je priznao da je dobio antibiotike za ono što su katarski lekari mislili da bi moglo biti bronhitis.

 VOĐA NARODNIH PATROLA U PODKASTU MARIO ZNA

Bolest se pogoršala i novinar je na svom sajtu napisao: „Moje telo se konačno slomilo. To vam mogu učiniti tri nedelje malo sna, veliki stres i puno posla. Ono što je bilo prehlada u poslednjih 10 dana pretvorilo se u nešto teže u noći utakmice SAD-Holandija, i mogao sam da osetim kako mi gornji deo grudi dobija novi nivo pritiska i nelagodnosti“.

Zanimljivo je da se mnogi Valovi simptomi poklapaju sa onima koje su naveli zdravstveni zvaničnici koji upozoravaju na potencijalnu epidemiju kamiljeg gripa ili MERS-CoV na Svetskom prvenstvu.

Prvobitno nazvan Bliskoistočni respiratorni virus, medicinska zajednica ga možda naziva kamiljim gripom kako bi uklonila svaku potencijalnu rasnu vezu sa virusom i ljudima sa Bliskog istoka.

Slično Covid-19, MERS je zoonotska virusna respiratorna bolest uzrokovana koronavirusom sa simptomima uključujući groznicu, kašalj i kratak dah.

Međutim, kamilji grip je daleko manje prenosiv, ali mnogo smrtonosniji od Covid-19, sa 35 procenata smrtnih slučajeva.

Još jedna neobična podudarnost je da MERS napada srce i može dovesti do problema kao što je mioperikarditis.

Mnogi turisti sa Svetskog kupa došli su u kontakt sa kamilama dok su prisustvovali igrama, što ih čini potencijalnim kandidatima za prirodni prenos.

Nekoliko fudbalera Svetskog prvenstva u timovima Holandije i Brazila se razbolelo tokom utakmica, kako je selektor Holandije Luj van Gal otkrio početkom decembra.

Igrač reprezentacije Brazila okrivio je lošu klimatizaciju na stadionima Katara za izbijanje bolesti.

Ali, šta ako je ovo bilo namerno oslobađanje drugog himernog virusa, kao što mnogi pretpostavljaju, što je bio slučaj sa Covid-19.

Najčešća teorija je da je Covid-19 namerno ili slučajno procurio iz laboratorije u Vuhanu u Kini, ali se u jednom trenutku mislilo da je prvobitno širenje moglo da se dogodi tokom Svetskih vojnih igara u Vuhanu 2019.

U martu 2020, Kina je tvrdila da je osoblje američke vojske koje je prisustvovalo događaju možda prokrijumčarilo virus u Vuhan iz bioistražnog objekta američke vojske u Fort Detriku u Frederiku, u Merilendu.

U avgustu 2021, republikanci u Komitetu za spoljne poslove Predstavničkog doma zaključili su da su Svetske vojne igre 2019. u Vuhanu „jedan od najranijih događaja super širenja“ pandemije nakon istrage Kongresa.

Ako grupa želi da se virus širi globalno, imalo bi smisla da ga pusti na okupljanju ljudi iz svih delova sveta poput Vojnih igara.

U stvari, sportisti iz nekoliko nacija koji su nastupili na događaju su ubrzo nakon toga imali simptome slične Covidu.

Svetsko prvenstvo u fudbalu je još jedno mesto gde se građani iz celog sveta okupljaju na jednom mestu pre nego što krenu kući u svoje zemlje.

Sada, Agencija za zdravstvenu bezbednost Velike Britanije i Ministarstvo zdravlja Australije upozoravaju lekare da paze na simptome kamiljeg gripa kada navijači počnu da se vraćaju kući sa Svetskog prvenstva.

Dakle, još jedan virus koji bi mogao da izazove pandemiju kruži na globalno posećenom događaju gde je nekoliko novinara „iznenada umrlo?“

Naravno, preminule osobe su takođe mogle biti povređene opasnim vakcinacijama Covid-19 koje su nametnute ljudima u svetu.

Ali, verovatno je sve to samo velika slučajnost, zar ne?

 

 

 

 

Nulta Tačka/InfoWars

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »