Sljedeća “plandemija” je izgleda već isplanirana: SARS + HIV + H5N1

Sljedeća “plandemija” je izgleda već isplanirana: SARS + HIV + H5N1

Ako ste mislili da je razbijanje lažne pandemije koronavirusa iz Wuhana (Covid-19) od strane republikanaca i konzervativnih medija znači kraj svim budućim potencijalnim izbijanjima psy-op bolesti lažnom zastavom i „hitnim situacijama“ javnog zdravlja, razmislite ponovo.

Industrija cjepiva, zajedno s moćnicima, upravo sada planira sljedeću epidemiju , za koju neki tvrde da je već u potpunosti isplanirana i samo čeka da bude oslobođena kada dođe određeno vrijeme.

Neke od najvećih korporacija za vakcine na planeti navodno pripremaju svoje potpuno nove injekcije protiv humanog ptičjeg gripa H5N1 u pripremi za ono što dr. Paul Cottrell kaže da će biti oslobađanje neke vrste himernog biološkog oružja sastavljenog od SARS-a, HIV-a i ptičjeg gripa.

Pogledajte intervju u nastavku sa dr. Cottrellom o Health Ranger Reportu da saznate više o tome zašto on misli ovo:

Giganti vakcine GlaxoSmithKline (GSK), Moderna i CSL Seqirus nedavno su rekli Reutersu da su već počeli ili da će uskoro početi s testiranjem novih vakcina, koje su dizajnirane za borbu protiv hipotetičke “mutirane” verzije H5N1 koja se prenosi na ljude.

Sanofi, još jedan farmaceutski konkurent, kaže da već ima cjepiva H5N1 na zalihama i da su “spremni”, što znači da su spremni za oslobađanje u trenutku kada vlada bude spremna da objavi sljedeću Pandemiju 2.0.

Moderna je naznačila da će njene injekcije H5N1 biti napravljene korištenjem iste tehnologije glasničke RNK (mRNA) koja se nalazi u njenim injekcijama covid-a – to znači još više proteina u ljudskim tijelima.

Raffael Nachbagauer, izvršni direktor za zarazne bolesti kompanije, također je rekao da je spremna početi testirati svoje eksperimentalne injekcije ptičjeg gripa na ljudima u prvoj polovini 2023. i da je sposobna to učiniti “vrlo brzo” u slučaju proglašenja epidemije .

Pandemija

SZO kaže da su infekcije ptičjim gripom kod ljudi rijetke, pa kako onda može doći do još jedne pandemije?

Prema “naučnicima”, ptičja gripa se već brzo širi Evropom, a nedavno je preskočila i Sjevernu i Južnu Ameriku, ubivši pritom gotovo 200 miliona ptica i drugih životinja. Prvobitna epidemija navodno se dogodila u oktobru 2022. na farmi kuna u sjeverozapadnoj Španiji.

U Sjedinjenim Državama, oko 52 miliona ptica u 46 država je ili uginulo ili pobijeno nakon izlaganja virusu. Nejasno je da li su isti lažni PCR testovi korišteni tokom covida također korišteni za bris ovih ptica na bolest.

Ovo je izgovor koji sada daju za nestašicu jaja, tvrdeći da su desetine miliona pilića morali biti ugašeni zbog opasnosti od ptičjeg gripa. Sada jaja koštaju i sve je teže pronaći ih u trgovini.

Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), rizik od ptičijeg gripa za ljude praktički ne postoji. Prošle godine prijavljena su samo četiri slučaja ljudske infekcije ptičjim gripom, dva u Španiji, jedan u Kini i jedan u SAD

Jedini način na koji će ptičja gripa zapravo postati prijetnja ljudima je ako se u nju manipulira na isti način na koji se vjeruje da se manipulira covidom u laboratoriji koristeći tehnologiju za povećanje funkcije.

“Sljedeći će biti aerosol HIV sa SARS-om i ptičjim gripom (H5N1)”, napisao je jedan komentator, ponavljajući osjećaje dr. Cottrell. “Gdje je naš heroj?”

„Njihov profit mora da jenjava“, napisao je drugi o naporima Big Pharme da ponovo ostvari rekordnu zaradu od još jednog proizvedenog straha.

 

logicno

 814 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »