RAZJARENA DIVLJA SVINJA NAPALA PJEŠAKA USRED GRADA

RAZJARENA DIVLJA SVINJA NAPALA PJEŠAKA USRED GRADA
Ovaj snimak pokazuje šokantni trenutak, kada je čovjek u Japanu napadnut od strane divljeg vepra u predgrađu. Neimenovani muškarac od 48 godina, zaputio se na lokalnu željezničku stanicu, kako bi otišao na posao.

Ali, dok je hodao kroz predgrađe “Fukuoka” na ostrvu Kjušu, napala ga je zvijer. Video snimak pokazuje da vepar prolazi između ograde i bježi u panici.

Kako je uplašena životinja izašla na ulicu, nesretni čovjek je prolazio, ljuljajući svoju akten-tašnu. Životinja je udarila čovjeka po koljenima, oborila ga i vratila se da dokrajči tašnu. Bijesni vepar je također napao čovjeka sa kljovama.

Željeznička stanica se nalazi nedaleko od planinske oblasti i vjeruje se da je vepar slučajno utrčao u grad.

Divlji veprovi rijetko napadaju ljude, osim ukoliko se osjećaju ugroženim, ali to je uobičajeno tokom sezone parenja, koja traje od novembra do januara, prenosi Daily Mail.

Tokom ovih mjeseci, češće se događa da divlji veprovi napadnu ljude koji im se nađu na putu, što se ponekad završi smrtnim ishodom zbog njihove veličine i oštrih kljova.

Čovjek sa snimka je uspešno pobegao, zahvaljujući dvojici vozača koji su počeli da trube, usljed čega se uplašena životinja udaljila.

Uprkos tome, prema navodima lokalnih medija, čovjek je zaradio 13 šavova na levoj butini.

(Hayat/Foto: YouTube)

hayat

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »