RAZDVAJANJE U NJEMAČKOJ – NEVAKCINISANIM LJUDIMA BIĆE ZABRANJEN PRISTUP BOŽIĆNIM PIJACAMA U BERLINU!

RAZDVAJANJE U NJEMAČKOJ – NEVAKCINISANIM LJUDIMA BIĆE ZABRANJEN PRISTUP BOŽIĆNIM PIJACAMA U BERLINU!

Svojevrsni medicinski aparthejd je počeo uveliko da se sprovodi. Ove mere više liče na diskriminaciju manjine i oduzimanje ljudskih prava i sloboda koje su zagarantovane međunarodnim konvencijama o ljudskim pravima.

Nevakcinisanim ljudima biće zabranjeno da posećuju čuvene božićne pijace u Berlinu, a verovatno će biti uklonjena čak i opcija da daju negativan test na COVID, kako bi došli na pijacu.

Iako su locirane na otvorenom, zvaničnici su doneli stroge uslove za ulazak na svečane događaje zbog kojih će oni koji nisu dobili vakcinu biti odbijeni.

„Prema striktnom ‘2G’ modelu, oni stariji od 12 godina moraju biti dvostruko vakcinisani ili oporavljeni od virusa i biće im odbijen ulazak čak i ako imaju negativan test na Covid-19″, piše Dejli mejl.

Posetioci pijaca takođe moraju da nose maske za lice i da poštuju socijalno distanciranje uprkos tome što se događaj održava na otvorenom.

I pijaca WeihnachtsZauber na Gendarmenmarktu i Weinachtsmarkt u Roten Rathausu najavile su da će sprovoditi najstrožiju politiku, uprkos tome što im je data opcija da budu blaži i da dopuste učesnicima da daju negativan rezultat testa na COVID.

Činjenica da se opcija davanja negativnog testa ukida je krajnje glupa s obzirom na to da vakcinisani ljudi i dalje mogu da prenesu virus.

Takođe, sve ovo pokazuje kako stvarna agenda nema mnogo veze sa javnim zdravljem i da sve ima veze sa prisiljavanjem na masovno poštovanje besmislenih mera.

Uprkos opadajućoj efikasnosti vakcina, vlade širom sveta nameću segregaciju društvima tako što koriste medicinski aparthejd kako bi institucionalno diskriminisali potlačenu manjinu (nevakcinisane)

Kao što smo ranije istakli, Austrija preti da će uvesti novu izolaciju za nevakcinisane ako zauzetost kreveta na intenzivnoj nezi poraste na određeni nivo.

 

 

https://nultatacka.rs

 1,503 total views,  4 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »