JOŠ JEDNA LAŽ JE POTVRĐENA – AKO SE PELCUJE 70% STANOVNIŠTVA BIĆETE SLOBODNI?! U BELGIJI JE REVAKCINISANO 73% UKUPNE POPULACIJE A UVODE IM NOVE MJERE!

JOŠ JEDNA LAŽ JE POTVRĐENA – AKO SE PELCUJE 70% STANOVNIŠTVA BIĆETE SLOBODNI?! U BELGIJI JE REVAKCINISANO 73% UKUPNE POPULACIJE A UVODE IM NOVE MJERE!

Belgijske vlasti donele su odluku da pooštre mere u cilju suzbijanja pandemije korona virusa i proglasile epdemiološko vanredno stanje u zemlji nakon što je broj novozaraženih na dnevnom nivou dostigao brojke iz novembra prošle godine bez obzira na to što je 73% stanovništva potpuno vakcinisano.

U Belgiji će ponovo biti obavezno nošenje maski u radnjama, tržnim centrima, zdravstvenim ustanovama, koncertnim salama, sportskim centrima, bibliotekama i bogomoljama.

Korona propusnice će od 1. novembra biti potrebne za ulazak u sve ugostiteljske i fitnes objekte na teritoriiji cele države.

„Vakcine ostaju naše najvažnije oružje protiv ovog virusa. One nas štite 90 odsto od ozbiljnih bolesti i 70 odsto od infekcije. Moramo da izgradimo više zidova zaštite, koji će obezbediti da naši životi i dalje mogu da se nastave. Slobodan, ali pažljiv život“, poručio je premijer Belgije, Aleksander de Kro koji je pokušao da opravda vakcine koje očigledno ne rade ,,svoj posao”.

SAŠA BOROJEVIĆ I MARIO ZNA U BUNKERU O SVEMU O ČEMU MNOGI NE SMEJU DA PRIČAJU!

Kao što je ranije najavljivano, Belgija je proglasila epidemiološku vanrednu situaciju do 3 meseca kako bi se aktivirao zakon o pandemiji.

Epidemijska vanredna situacija se definiše kao „ozbiljna pretnja velikom broju ljudi koja može izazvati ozbiljno preopterećenje zdravstvenih ustanova i zahteva koordinaciju na nacionalnom nivou“.

U Belgiji je do sada potpuno vakcinisano 86 procenata odraslih, odnosno 73 procenata ukupne populacije od 11, 5 miliona ljudi.

Toliko o onome, ako se vakciniše 70% stanovništva vraća se potpuna sloboda. Koliko ste puta do sada čuli tu laž: “vakcinišite se da vratimo slobodu” kao i mnoge druge laži?

 

 

Pišite nam na našem zvaničnom Telegram kanalu redakcije Nulta Tačka- https://t.me/nultatacka

 1,985 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »