Prva domina je pala: BRITANSKI list DAILY TELEGRAPH poziva na hapšenje bivšeg ministra zdravlja zbog zločina za vreme KOVID histerije

Prva domina je pala: BRITANSKI list DAILY TELEGRAPH poziva na hapšenje bivšeg ministra zdravlja zbog zločina za vreme KOVID histerije

Dejli telegraf je ove nedelje objavio naslov u kojem se poziva na hapšenje osramoćenog bivšeg britanskog ministra zdravlja Meta Henkoka.

„Met Henkok bi trebalo da bude uhapšen zbog namernog lošeg ponašanja na javnoj funkciji“, napisao je britanski list, navodeći nedavno curenje preko 100.000 privatnih WhatsApp poruka koje otkrivaju diskusije britanske vlade o Covidu.

InfoWars izveštava: Autor članka, Alison Pirson, napisala je na Tviteru u sredu: „Čak i na vrhuncu Drugog svetskog rata, vlada nikada nije koristila propagandu da uplaši sopstveni narod. Ova grupa jeste. Deca su se ubijala, mentalno zdravlje se urušilo. Neoprostivo. Met Henkok bi trebalo da bude uhapšen za namerno nedolično ponašanje.

 

Slika

 

Pirson je osudila Hancocka jer je lagao o bolnicama koje su prepune pacijenata kako bi „uplašio“ javnost, bacivši NHS na kolena zbog karantina i „koristeći decu sa posebnim obrazovnim potrebama kao polugu“.

Autorka je takođe izrazila nadu da će Hancock biti izveden pred Odabranu komisiju, dodajući: „Lično, volela bih da ga vidim u zatvoru zbog ogromne povrede koju je naneo.

Istraživač i predavač dr Eli David tačno je istakao važnost članka Telegrapha u postu na Tviteru u utorak, pišući: „Danas je po prvi put veliki mejnstrim medij (The Telegraph) u jednoj zapadnoj zemlji (UK) pozvao na hapšenje i krivično gonjenje ministar zdravlja (Matt Hancock) za njegove zločine za vreme Covid-a. Prva domina je pala.”

 

 

 

NultaTačka

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »