Prognoza za studeni/novembar 2023. za sve znakove Zodijaka

Prognoza za studeni/novembar 2023. za sve znakove Zodijaka

Blizanci, ovaj mjesec pazite se kojekakvih izazova na poslu. Moguća su kašnjenja s nekim rokovima, a i to što vam se neće nikako raditi uzet će svoje. Stoga samo malo povedite računa da vam se to sve ne nagomilava. Ukoliko neki od vas gledaju da mijenjaju radno mjesto, nemojte to raditi ovaj mjesec. Vaši najbliži će vam na sve načine pomoći da izađete iz stresnih situacija ako dođe do toga. Vage, ovo je mjesec kada će vam situacija s novcem biti iz dana u dan promjenjiva. Koliko god da se trudite na poslu, imat ćete dojam da vam kolege manje rade, a više se cijene. No, znajte da je to sve kratkog trajanja, djela ipak govore više.

Lenormand karte, karte za proricanje prozvane su prema znamenitoj francuskoj proročici Marie Anne Lenormand (1772.-1843.). Predstavljaju najpopularnije karte za proricanje sudbine nakon tarot karata.

Danas se gotovo bez iznimke koristi manji špil koji se sastoji od 36 karata, koji je nastao početkom 19. stoljeća. Veliki špil je koristila sama Madam Lenormand i taj se sastoji od 54 karte, a stvoren je prema uzoru na tarot karte poznatog francuskog okultiste Etteille (1738.-1791.).

Prve karte nazvane njenim imenom počele su se proizvoditi svega nekoliko godine nakon smrti Madam Lenormand, kada je izdan špil od 54 karte za proricanje uz 5 knjiga koje su se bavile temama astrologije, hiromantije itd.

Ovo je generalno otvaranje za horoskopske znakove prema Lenormand kartama. Takve vrste prognoza, ne moraju rezonirati sa svima. Ako kod opisa događanja za vaš znak, nema to nešto navedeno što bi vas interesiralo, znači a se u to vrijeme neće ništa bitno događati, u nekom određenom segmentu života. Vrijeme ako će biti navedeno, tumačim kao krajnju granicu da se nešto dogodi.

Ova jesen je vrijeme kada ćemo na bilo koji način, dobiti priliku da malo mijenjamo svoju sudbinu. Morati ćemo se na neki način prilagoditi poslu, i kome se ukaže neka prilika pa taman i najmanja, ne čekati šanse se koriste.

Neki će biti željni napredovanja na poslu, ili pak uspona na hijerarhijskoj ljestvici. Posebno ovog nadolazećeg mjeseca, slušajte što vam to vaša intuicija ima za reći, vjerujte, neće vam biti žao.

OVAN

Probajte ako je ikako moguće da malo smanjite nepotrebne troškove. Ostavite si ako imate priliku, bilo koliko sa strane, trebat će vam. Ovog mjeseca posebno, već naredni mjesec to neće biti tako.

U poslu neki od vas koji imaju trzavice s kolegama, malo ovog mjeseca se distancirajte od takvih, samo da vi ne biste bili povrijeđeni.

Vi koji ste slobodni, neke nove prilike će vam se pokazati, a na vama je hoćete li pristati na to nešto  novo ili ne. Ako uđete u nešto novo, nemojte se držati rezervirano, već iskažite što imate pa će vam to malo micati misli od problema na poslu.

Ovaj mjesec nemojte svoju tvrdoglavost stavljati u prvi plan, nekada je to dobra osobina, sada ne. Probleme bilo koje vrste, ako imate, nemojte ih gurati nikuda nego otvoreni razgovor sve rješava. To neka vam bude na umu.

 

 

BIK

Ovo je mjesec u kojem ćete se više okretati romantici, ali i ako imate partnera, isto ćete to tražiti i očekivati s te strane. Nemojte da vam neke sitne svađice prerastu u svađe velikih razmjera, malo kontrolirajte ljubomoru, ako je ima, ovog mjeseca.

Što se tiče posla bit ćete dosta vrjedniji nego inače, ali će se od vas vidjeti i rezultati. Moguće i na računu da vam se poveća svota, barem za toliko da možete biti ponosni na sebe. Ovaj mjesec pazite se rizika u poslu, nemojte nagliti.

Ako ste u vezi, ovaj mjesec vam daje neku vrstu testa, jer će biti i lijepih i tmurnih dana što se tiče emocija. Uzmite si oboje malo slobode, lakše ćete vratiti emotivni odnos na ono kako je bilo do sada.

Nemojte obraćati pažnju na priče besposlenih osoba oko vas.

BLIZANCI

Ovaj mjesec pazite se kojekakvih izazova na poslu. Moguća su kašnjenja s nekim rokovima, a i to što vam se neće nikako raditi uzet će svoje. Stoga samo malo povedite računa da vam se to sve ne nagomilava.

Ukoliko neki od vas gledaju da mijenjaju radno mjesto, nemojte to raditi ovaj mjesec. Vaši najbliži će vam na sve načine pomoći da izađete iz stresnih situacija ako dođe do toga.

U ljubavi vam je ovaj mjesec bolji od posla i vi koji imate emotivnog partera, očekujte da će vam on maknuti tmurne misli od događanja na poslu.

Probajte ako vam dozvole okolnosti oko vas, maknuti se nasamo negdje, barem vikend dobro će vam doći. Iskrenost i razumijevanje, s obje strane, vaš odnos će podići na višu razinu nego što je to trenutno.

 

 

RAK

Vama u ovom mjesecu stoji napredak, samo koristite to što vam Univerzum šalje. Motivacije vam neće nedostajati pa samo naprijed.

S kolegama na poslu neće biti nikakvih trzavica. Svakako se pazite impulzivne kupovine, to vam poslije može napraviti problem s financijama. Nekima od vas se vidi dodatni posao.

Čak da vam se dogodi i da idete u neka ulaganja, kod kojih će u pozadini rizik, vama s novcem tu neće biti loše. Neće vam biti teško ništa oko posla tijekom ovog mjeseca pa to iskoristite.

S partnerom, posebno vi koji počinjete neku vezu, samo otvoreno razgovarajte. A druga strana će to cijeniti iako vam možda neće reći odmah.

Bilo kakav inat i slično će napraviti kontra od onog što želite i što bi trebalo biti. Ovo se odnosi i na ostale u vašoj obitelji, ne samo na partnera, a i drage ljude s kojima ste prisni.

LAV

U ovom mjesecu probajte neke nesporazume u ljubavi riješiti dan poslije nakon što se dogode. Jer, zna se da je jutro pametnije od večeri. Probajte obuzdati svoj lavovski temperament. Posebno ovo pazite u prvoj polovini ovog mjeseca.

Probajte da ne predbacujete neka loša događanja iz prošlosti, treba gledati unaprijed. Ako ovo vrijeme prijeđete bez velikih svađa, druga polovina mjeseca, smirenje.

Što se tiče posla, vama je u ovom mjesecu bitno da izađete iz nekih okova i razmišljanja što će drugi reći. Vi svakako jeste posebni svijetu, jer ste van vremena pa nemojte slušati onda nepotrebne priče, od osoba koje nisu na vašoj mentalnoj razini.

E ovdje na lavovski način, stavite sami sebe sebi na prvo mjesto. Neće vam biti nimalo žao.

Lenormand - Deutung der Karten | BRIGITTE.de

 

DJEVICA

Malo tenzija će biti na poslovnom planu pa u ovom mjesecu probajte ne uzimati sve srcu što vam bilo tko kaže. I kada znate da ste svakako u pravu, mudro to riješite, samo tako izaći ćete kao pobjednik iz svakog problema.

S novcem nema nekih lošijih dana. U koliko imate neke osobe koje vam mogu pomoći bilo kako glede posla, nemojte se ustručavati pričati o tome.

Nesuglasice u prvom tjednu ovog mjeseca s emotivnim partnerom riješit će se otvorenim razgovorom. Prošlost neka ostane u prošlosti, nema potrebe da se zamarate time i da se onda stvori problem tamo gdje ga nema.

Vama koji ste slobodni, vidi se mogućnost za neka druženja na javnim mjestima. Ovo će vas svakako ispuniti, osjećat ćete se bolje, a neki i preporođeno.

VAGA

Drage Vage, dajte si truda da uživate u životu. Nema potrebe da svaki sat ili neko događanje važete, samo sebi time radite stres. Ovo je mjesec kada će vam situacija s novcem biti iz dana u dan promjenjiva.

Koliko god da se trudite na poslu, imat ćete dojam da vam kolege manje rade, a više se cijene. No, znajte da je to sve kratkog trajanja, djela ipak govore više.

Probajte se kretati među ljudima, dobro će vam doći. Nemojte odbijati bilo kakva okupljanja, samo idite.

Pa i vama koji ste u dugoj vezi ili braku, ovo je mjesec koji će vam dati šansu da popravite odnos koji već neko vrijeme stoji kako stoji i promjene nema. Sada imate priliku raditi na promjenama, ali oboje zajedno.

 

 

ŠKORPION

Nemojte da vam se dogodi da u ovom mjesecu zanemarite svoje zdravlje i da neki od vas idu na to da ste sami sebi liječnik. Posebno se odnosi na vas koji imate bilo kakve komplikacije, ranije vam se to događalo, nemojte sada ponoviti opet.

Kada je riječ o poslu, tu je stanje dosta bolje nego prošli mjesec. Ako ne želite sada mijenjati posao, nemojte s kolegama ulaziti u bilo kakve rasprave. Držite se van toga. Neki iznenadni troškovi stoje nekima od vas.

Nemojte u ovom mjesecu moguće nesuglasice s emotivnim partnerom rasplamsavati.

I nekima od vas savjet – nemojte loše stvari iz prošlosti, s nekim ranijim partnerom, prenositi u ovaj sada odnos, nema smisla to.

STRIJELAC

Iskoristite ovaj period da se partner i vi posvetite jedno drugome. Ne mora to biti ne znam uz kakav luksuz, dovoljno će biti da ste sami.

U ovom mjesecu po pitanju ljubavi jako su dobre mogućnosti da skoro svaki odnos postigne stabilnost i neće vam biti žao truda. A i druga strana neće sakrivati onaj osmijeh prepun sreće.

Vi koji ste slobodni – netko vas gleda na drugi način ne samo prijateljski, nego bi želio nešto više.

Što se tiče posla, vi koji ste u nekom razmišljanju da biste mijenjali posao, bit će želje u vama i ambicije, ali nemojte onda pustiti da dani idu, a da se ništa ne događa po pitanju toga. Bez obzira na to, financije neće vam se smanjivati niti će biti nekih nenadanih troškova.

 

 

JARAC

Vama koji ste imali iza sebe mjesece sati i sati provedenih na poslu, sada će se netko naći tko će znati to cijeniti na pravi način. Moguće i nenadani priljev novca nekima od vas.

Ako neki od vas, razmišljaju o vlastitom poslu, nemojte nepromišljeno ići u to. Dobro se posavjetujte s nekim tko vam zaista neće pola prešutjeti, dakle samo strpljenja i polako.

Slobodnima se vidi moguće novo poznanstvo. No, i vi malo izađite iz svakodnevice. Nemojte samo da vam dani eto tako prolaze, malo idite negdje gdje je živo i veselo.

Vama u vezi ili braku, partner neće biti baš previše tolerantan i naići će dani u ovom mjesecu da vam se čini da se udaljavate. No, ne mora tako ostati, loš period svakako prođe.

VODENJAK

U ovom mjesecu malo pazite na novac i nemojte kupovati i što treba i što ne treba. Prošli mjesec je Univerzum radio za vas pa ako ste se imalo tada pokrenuli sada vam ovaj mjesec nosi plodove.

Poslovni napredak je tu pred vama, ali morate vi nešto barem napraviti po pitanju toga.

U emotivnim odnosima, nekima od vas, moguće su manje trzavice s partnerom. Ništa to ne mora prerasti u svađe ako otvoreno pričate oboje. Bitno je da niti jedno od vas dvoje sebe ne stavlja na prvo mjesto, nego da je tijekom nekih bitnih planiranja uvijek kompromis.

U poslu, ako i vidite da sve stoji u mjestu, znajte da sve ne mora biti tako i ostati, loš period prođe, a samo malo truda, i vi biste prije vremenski izašli iz tog perioda.

RIBE

Ovo je mjesec kada će većini osoba rođenih u ovom znaku biti malo stresnih dana na poslu. Ne možete vi to mijenjati, ali nemojte svaku tuđu riječ uzimati srcu.

Vaša kreativnost ovog mjeseca ima šanse da vam donese neki priljev novca. Posebno vi koji imate dosta ljudi oko sebe.

Vama koji ste slobodni, imate šanse da upoznate nekoga novog. Vi koji ste u braku ili vezi, nemojte da se dogodi kakva svađa pa da tenzije prijeđu u to da je tišina među vama danima. To vam nikako ne treba.

Ključ svega je u dobroj komunikaciji u paru, a ako jedno od vas dvoje u prvi plan stavlja svoje želje i ideje, onda je jasno da jedna strana se osjeća kao potopljenik u tom odnosu, a to nikako nije zdravo ni za jednu stranu. Pa malo samo radite na tome.

Nema potrebe da svoju impulzivnost gurate u prvi plan.

 

 

Slavenka Polojac

slavenka8_

 808 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »