Izraelski plan je da PROTJERAJU SVE PALESTINCE I POŠALJU IH U EVROPU I SAD!

Izraelski plan je da PROTJERAJU SVE PALESTINCE I POŠALJU IH U EVROPU I SAD!

Dokument izraelskog ministarstva obaveštajnih službi koji je procurio otkriva da je cilj rata sa Gazom etničko čišćenje palestinskog stanovništva i slanje preživelih izbeglica u Evropu i Severnu Ameriku.

Iz časopisa 927, „Proterajte sve Palestince iz Gaze, preporučuje ministarstvo izraelske vlade“:

Dokument od 10 stranica, od 13. oktobra 2023. godine, nosi logo Ministarstva obaveštajnih službi — malog vladinog tela koje proizvodi istraživanje politike i deli svoje predloge sa obaveštajnim agencijama, vojskom i drugim ministarstvima. Oni procenjuju tri opcije u vezi sa budućnošću Palestinaca u pojasu Gaze u okviru trenutnog rata i preporučuje pun transfer stanovništva kao svoj preferirani pravac delovanja. Takođe poziva Izrael da angažuje međunarodnu zajednicu da podrži ovaj poduhvat. Dokument, čiju je autentičnost potvrdilo ministarstvo, u celosti je preveden na engleski ovde na +972.

 

[…] Dokument preporučuje da Izrael deluje na „evakuaciji civilnog stanovništva na Sinaj“ tokom rata; uspostaviti šatorske i kasnije trajnije gradove na severnom Sinaju koji će apsorbovati proterano stanovništvo; a zatim stvoriti „sterilnu zonu od nekoliko kilometara… unutar Egipta i sprečiti povratak stanovništva u aktivnosti/rezidencije u blizini granice sa Izraelom”. Istovremeno, vlade širom sveta, na čelu sa Sjedinjenim Državama, moraju biti mobilisane da sprovedu taj potez.

Izvor u Ministarstvu obaveštajnih službi potvrdio je Lokalnom/+972 da je dokument autentičan, da ga je odeljenje za politiku ministarstva distribuiralo odbrambenom establišmentu i da „nije trebalo da stigne do medija“.

 Procureo plan izraelske vlade: Proterati sve Palestince i poslati ih u SAD i Evropu

[…] Plan transfera je podeljen u nekoliko faza. […]

U dokumentu se takođe kaže da bi Sjedinjene Države trebalo da budu uključene u proces vršenja pritiska na Egipat da apsorbuje palestinske stanovnike Gaze, kao i da druge evropske zemlje — posebno Grčka i Španija — kao i Kanada treba da pomognu u apsorpciji i naseljavanju palestinskih izbeglica. Ministarstvo obaveštajnih službi saopštilo je da dokument još nije zvanično distribuiran američkim zvaničnicima, već samo izraelskoj vladi i bezbednosnim agencijama.

Desničarski pro-izraelski „uticaji“ širom društvenih medija rade na predstavljanju izraelskog rata svojim sledbenicima raspirujući antimuslimanska osećanja i sugerišući da će podrška izraelskom ratu omogućiti našim vladama da repatrijaju našu veliku muslimansku populaciju – u međuvremenu, Izrael se fokusirao na planiranje u tajnosti da pošalje izbeglice u druge zemlje!

Ovo je đavolski, ali nije sasvim iznenađujuće. Glavni urednik Brajtbarta Joel Pollak ukazao je na ovaj ishod upravo naizgled iz čistog instinkta istog dana kada je ovaj plan tiho objavljen.

Ovo nije prvi put da Izrael pravi takve planove, ali ovoga puta planiraju da presele 2,2 miliona Palestinaca umesto nekih 16.250 Afrikanaca!(koje su ranije deportovali iz zemlje)

Vladimir Štimac – Ovo je stvarni svet | Mario Zna 244 | Uživo

Nulta Tačka/927 Magazine

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »