PRIRODNI SASTOJCI KOJI POMAŽU U BORBI PROTIV GRIPE I PREHLADE

PRIRODNI SASTOJCI KOJI POMAŽU U BORBI PROTIV GRIPE I PREHLADE

Kada vas savlada gripa nema potrebe da uvijek posežete za lijekovima. Zdravstvene probleme mogu olakšati i prirodni sastojci.

Bijeli luk

Bijeli luk je snažan prirodni antibiotik koji svoja ljekovita svojstva može zahvaliti moćnom spoju alicinu. U njemu se nalazi gotovo stotinu aktivnih hemijskih spojeva, a među njima i nekoliko antioksidansa, spojeva koji smanjuju trošenje i opterećenost tjelesnih stanica.

 

 

Ulje divljeg origana

 

Ulje ove aromatične biljke smatra se jednim od najsnažnijih prirodnih antibiotika, a zbog njegove jačine treba biti oprezan kod unutarnje ili vanjske primjene i uvijek ga miješati s drugim jestivim uljima. Učinkovito se bori protiv bakterijskih infekcija i gljivičnih infekcija, a olakšava i respiratorne probleme.

 

 

Đumbir

Naziva se i korijenom života jer prije svega pomaže pomaže u potpunom iskorištavanju vitamina i mineralnih tvari u organizmu. Sadrži , tvari koje podižu opće stanje organizma, pomaže kod upalnih bolesti zglobova, probavnih smetnji, umora, nesanice, djeluje na slabokrvnost, jača imunitet i ublažava stres.

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »