Jednostavan, a koristan test: AKO SPOJITE KAŽIPRSTE MOŽETE OTKRITI DOSTA O SVOME ZDRAVLJU (VIDEO)

Jednostavan, a koristan test: AKO SPOJITE KAŽIPRSTE MOŽETE OTKRITI DOSTA O SVOME ZDRAVLJU (VIDEO)

Uz pomoć ovog lakog testa koji traje samo nekoliko sekundi, možete na vrijeme uvidjeti da li bolujete od neke kobne bolesti

Nekada su se testovi poput ovih radili kako bismo na vrijeme otkrili da je pripadamo nekoj rizičnoj grupi – a ovaj test “kuckanja” noktiju može da vam otkrije nešto zanimljivo.

SPOJTE DVA KAŽIPRSTA I DOBRO POGLEDAJTE U JEDNU STVAR! Ovaj test od DVE  SEKUNDE MOŽE VAM SPASITI ŽIVOT

Sve što treba da uradite jeste da kažiprste spojite tako da se noktima dodirnu. Potom obratite pažnju na prstor između noktiju – ako je prazan prostor sličan obliku romboida ili dijamanta, sve je u redu.

Međutim, izostanak tog prostora može da ukaže na teško oboljenje, poput raka pluća. Neka stanja u organizmu mogu biti uzrok “skupljanja” vode, tada se vrhovi prstiju povećavaju, a prazan prostor izostaje kad se spoje.

 

 

Spojte KAŽIPRSTE i dobro proverite: Ovaj TEST koriste i doktori, a može  SPASITI ŽIVOT | Najnovije vesti - Srbija danas

 

 

Jedno istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da ovo može biti simptom karcinoma pluća, problema sa srcem i ostalih bolesti, objašnjeno je u istraživanju koje je vodio profesor David Bonthron sa Lids Instituta za molekularnu medicinu, piše “Science daily”.

Ovakvo stanje naziva se clubbing noktiju, a u pitanju je akronim:C: ciroza, Kronova bolest, L: apsces pluća. U: ulcerozni kolitis

 

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »