Poznati komičar koji je promovisao vakcine, IZNENADA PREMINUO

Poznati komičar koji je promovisao vakcine, IZNENADA PREMINUO

Neel Nanda, stend-ap komičar koji se pojavio u emisiji „Jimmy Kimmel Live!” i Comedy Central i koji je bio poznat po tome što sramoti nevakcinisane tokom svojih nastupa, iznenada je umro. Imao je samo 34 godine.

Nandin menadžer Greg Vajs potvrdio je njegovu smrt u medijima u nedelju.

„Moj klijent više od 11 godina je preminuo“, rekao je Vajs. „Nil nije bio (samo) veliki komičar već dobar prijatelj i fantastično ljudsko biće”.

Nandina sestra je na Redditu odbacila glasine da je stendap zvezda u usponu oduzela sebi život.

„Čvrsto verujemo da je ovo bila užasno tragična nesreća. Nil je bio neverovatno srećan tog dana. Moj tata i on su čak tražili avionske karte 3 sata pre nego što smo bili obavešteni kako bi tata mogao da ga poseti na Badnje veče. Doslovno sam se suočio sa njim dan ranije i bio je na zaista zadovoljan svojim životom.

Nanda je bio poznat po svom stavu za vakcinaciju tokom pandemije Covida, redovno sramoteći nevakcinisane kao deo svoje komične rutine. Kao što je jedan korisnik Tvitera istakao, Nandin vakcinalni aktivizam „nije dobro ostario“.

 

Prema USA Today: Nanda se prvi put pojavio na „Jimmy Kimmel Live!“ 2017. za petominutni set u eteru. Komičar se pojavio na Comedy Central više puta, uključujući i na „Adam Devine’s House Party“ i nedavno u „Comedy Central Stand-Up Presents“ u januaru.

Pisac i glumac je zaslužan kao producent u internet komičnoj horor seriji „Garland: Antologija“. Nanda se pojavio u Snapchat originalnoj seriji „Apokalipsa ciljevi“ u dve epizode ​​u 2020. i glumio je u komediji horora iz 2019. „Duboko ubistvo“.

Prema njegovoj biografiji na IMDB-u, Nanda je počeo da izvodi stend-ap u Atlanti. Preselio se u Los Anđeles 2013. i na kraju se pojavio na raznim mrežama, uključujući Comedy Central, MTV, Viceland, IFC, Hulu i Amazon Prime. Njegova emisija u Los Anđelesu “Unnecessary Evil” proglašena je za jednu od 10 najboljih stand-up emisija LA Weekly-a.

Komičar je ranije ovog meseca imao dve emisije u Torontu, baš u vreme oko njegovog rođendana, navodi se na njegovoj veb stranici.

Nulta Tačka/USAToday

 490 total views,  4 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »