Poručnik Američke Mornaričke medicinske službe otkrio porast broja srčanih udara za 937% među vakcinisanim pilotima(video)!!!

Poručnik Američke Mornaričke medicinske službe otkrio porast broja srčanih udara za 937% među vakcinisanim pilotima(video)!!!

Vojni uzbunjivač je objavio da je upozorio da se broj srčanih udara među pilotima povećao za 937 odsto od kada su uvedene mRNA vakcine.

Poručnik Mornaričke medicinske službe Ted Macie otkrio je prošlog meseca strašne podatke Ministarstva odbrane koji pokazuju ogroman porast srčanih oboljenja među aktivnim avijatičarima 2022. godine, godinu dana nakon obavezne vakcinacije protiv Covid-19, u poređenju sa petogodišnjim prosekom prethodne godine.

Naturalnews.com izveštava: „Ušao sam danas i radim istu stvar: petogodišnji prosek. Međutim, upoređujem to sa 2022. I koristim samo aktivne pilote i pilote helikoptera na aktivnoj dužnosti“, rekao je Macie nabrajajući razne bolesti povezane sa srcem sa odgovarajućim povećanjem procenta. Najšokantniji su slučajevi srčane insuficijencije koji su porasli za neverovatnih 973 odsto. Incidenti sa kardiomiopatijom i miokarditisom su se popeli na 152 posto, odnosno 151 posto. Zabeležen je porast sistemskih srčanih bolesti za 69 posto i plućnih bolesti srca za 62 posto. Prijavljeno je 36 odsto porasta hipertenzivnih bolesti, kao i 63 odsto drugih oblika srčanih oboljenja.

 

 

U nedavnoj epizodi „Čuvaj Republiku“ sa Danijelom Bobinskim, koja je prikazala video uzbunjivača, voditelj je pozvao sve koji znaju šta bi moglo da izazove alarmantno povećanje ozbiljnih zdravstvenih stanja koja se iznenada pojavljuju kod vojnih avijatičara. „Molim vas… svakako… recite nekome. Naša nacionalna odbrana bi mogla biti u pitanju“, poručio je on.

Ali zagovornici protiv vakcine već dugo objašnjavaju i pokazuju dokaze da „eksperimentalne“ vakcine uzrokuju ovo. U stvari, Mejsijeva supruga, Mara Mejsi, više puta je isticala „nerazumno“ postupanje američke vlade prema vojnim trupama tokom pandemije COVID-19. Ona je takođe tvrdila da sada već postoji visok nivo nepoverenja u vojno rukovodstvo i zahtevala je odgovornost kao „jedini odgovor“. Mara se trenutno kandiduje za 5. kongresni okrug Floride u Predstavničkom domu američkog Kongresa.

„Dakle, možda ste videli nedavni post moje žene i želim da to razjasnim i da vam dam primer zašto vraćanje na posao, zaostale plate i izvinjenje nisu dovoljni“, rekao je Mejsi u svom videu 27. novembra.

Kasey Lynae 🇺🇸 on X: "📢 Medical officer reveals Covid Vaccine related  HEART ISSUES skyrocketing in active duty Naval officers.. 📢 Myocarditis  rises 151% Pulmonary heart disease up 62% Ischemic heart disease

 

Nedavni izveštaj je usledio nakon otkrića koje je pokrivao Gateway Pundit u julu, a koji je citirao vojnu studiju koja je procurila u kojoj se priznaje porast slučajeva miokarditisa za najmanje 151 posto nakon vakcinacije u američkoj vojsci. Gilbert Cisneros mlađi, podsekretar odbrane za osoblje i pripravnost, potvrdio je povećanje, primetivši 275 slučajeva miokarditisa u 2021. godini, što je značajan porast od godišnjeg proseka uočenog od 2016. do 2020. godine.

 

Mara Mejsi: Zvaničnici koji su dali nezakonite naredbe za vakcinacju protiv COVID-19 treba da budu kažnjeni

Sada kada je duboko umešan u tekuće ratove i nizak odziv u regrutovanju vojske, senator iz Misurija Erik Šmit poziva na ponovno angažovanje ranije otpuštenih pripadnika vojske uz „punu zaostalu platu, čin i izvinjenje“. Ali to je veliko NE za Maru Mejsi jer bi ovaj potez bio nepravedan prema pripadnicima službe koji su stradali zbog neustavnih obaveznih vakcinacija. Kongres bi trebalo da ispita lidere koji treba da odgovaraju, rekla je ona.

 

 

„Svakog pojedinačnog vojskovođu koga su pripadnici vojske obavestili, upoznao se sa zakonom, a još ništa nije uradio, treba da bude ispitan dok ne uklonimo sve one koji su svoju karijeru stavili iznad psihičke i fizičke bezbednosti naših vojnika i njihovih porodica“, rekla je ona i istakla da nakon što su hiljade vojnika tretirane sa „nepoštovanjem” i otpuštene zbog „tiranije”, sada postoji potpuni nedostatak poverenja među onima koji su ne samo nevoljno tu, već i među onima koji su otišli. (uključujući i one koji samo ćute do penzije), oni koji su označeni za unapređenje, oni koji nisu hteli da se vakcinišu, ali su bili prisiljeni i članovi njihovih porodica kojima je rečeno da je mentalno i fizičko zdravlje zajednice važno za to navodno vođstvo.

Ona je obećala da će, ako bude izabrana u Kongres, voditi optužbu za odgovornost i istragu onih koji su prekršili svoju zakletvu. Ona je rekla da će im biti oduzet počasni status, u zamenu za lični napredak. „Pravda mora pobediti“, rekla je ona.

Njen muž se složio i objavio na X da on, njegova supruga Mara i hiljade drugih neće stati dok ne postoji odgovornost. „To je JEDINI način za pravdu. Efekti ovoga tek počinju, a jednostavno prevideti ih je medveđa usluga nama i zemlji“, rekao je on.

U međuvremenu, nedavne informacije koje je objavila američka vojska otkrile su da je 97 odsto aktivnih američkih trupa u potpunosti vakcinisano protiv COVID-19, 90 odsto pripadnika Nacionalne garde vojske je potpuno vakcinisano, a 91 odsto pripadnika rezervnog sastava američke vojske u potpunosti je vakcinisano.

Nulta Tačka/NaturalNews

 674 total views,  6 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »