POZNATI KARDIOLOG TVRDI DA SE STRUČNJACI PLAŠE DA OBJAVE STUDIJU KOJA DOKAZUJE POVEZANOST VAKCINA PROTIV COVID-a I VELIKOG POVEĆANJA SLUČAJEVA SRČANIH UDARA

POZNATI KARDIOLOG TVRDI DA SE STRUČNJACI PLAŠE DA OBJAVE STUDIJU KOJA DOKAZUJE POVEZANOST VAKCINA PROTIV COVID-a I VELIKOG POVEĆANJA SLUČAJEVA SRČANIH UDARA

Naučnici širom sveta, tokom iscrpnog ispitivanja i sprovedenih naučnih studija došli su do zapanjujućih rezultata. Međutim, mnogi su “osuđeni” na ćutanje jer se plaše, kako za svoju bezbednost, tako i za mogućnost da im budu uskraćena novčana sredstva kako za osnovne životne potrebe tako i za dalja naučna istraživanja njihovih institucija.

Tokom postojanja naučnog procesa, repliciranje rezultata je uvek bila neophodna komponenta da bi se stekao naučni konsenzus i procenila tačnost rezultata bilo kog testa ili proračuna koji su sprovedeni, ali kada navodno pouzdani stručnjaci pronađu nešto u rezultatima što se ne uklapa u odobreni narativ, kredibilitet naučnog establišmenta potpuno propada.

Prema jednom svetskom poznatom kardiologu iz Velike Britanije, upravo se to dešava sada.

Nedavno objavljena studija koja je predstavljena na sastanku naučnih sesija Američkog udruženja za srce (AHA) tvrdi da se rizik od razvoja akutnog koronarnog sindroma (ACS) – potencijalno opasnog stanja koje dovodi do povećanog rizika od srčanih problema – značajno povećava kod pacijenata koji primaju eksperimentalne mRNA Covid-19 vakcine.

Istraživači su otkrili da se rizik od razvoja srčanih bolesti povećava sa 11% na 25% kod pacijenata koji primaju vakcine protiv Covida-19 koje su razvili Pfizer i Moderna koristeći novu tehnologiju mRNA.

Studiju – pod nazivom „Vakcine sa mRNA COVID dramatično povećavaju endotelne inflamatorne markere i rizik od ACS meren PULS srčanim testom: upozorenje“ – predstavio je poznati kardiolog Stiven Gundri na godišnjoj konferenciji AHA, 8. novembra 2021. godine, a objavljena je u medicinskom časopisu AHA Circulation.

Studija zaključuje da mRNA vakcine „dramatično povećavaju upalu na endotelu i infiltraciji T ćelija srčanog mišića“, za koju istraživači kažu da će verovatno objasniti povećan broj štetnih srčanih ili vaskularnih događaja i neželjenih efekata kao što su tromboza, kardiomiopatija i dr. kod pacijenata posle vakcinacije.

Iz studije:

„Ove promene su rezultirale povećanjem PULS skora sa 11% rizika od 5-godišnjeg ACS-a (akutnog koronarnog sindroma) na 25% rizika od 5-godišnjeg ACS-a.

U vreme ovog izveštaja, ove promene traju najmanje 2,5 meseca nakon druge doze bocke. Zaključujemo da mRNA bocka dramatično povećava upalu na endotelu i infiltraciji T ćelija srčanog mišića i može biti razlog za zapaženo povećane tromboze, kardiomiopatije i druge vaskularne događaje nakon vakcinacije.

Ovo nije jedina studija koja je došla do ovog rezultata, ali je jedina objavljena.

Uvaženi britanski kardiolog dr Asim Malhotra otišao je na GB News da zatrubi o tome kako ga je kontaktirao drugi istraživač iz prestižne britanske institucije koji mu je rekao da je istraživanje njegovog odeljenja pokazalo slične rezultate, rekavši da su i oni pronašli vezu između zapaljenja koronarnih arterija i eksperimentalnih mRNK vakcina tokom praćenja sopstvenih studija.

Neverovatno, uzbunjivač kaže da je institucija odlučila da ne objavi nalaze, umesto toga ona je sakrila rezultate zbog straha da će institucija izgubiti finansije za dalja istraživanja.

Malhotra je objasnio da je uzbunjivač – koji ostaje anoniman zbog svoje bezbednosti – bio besan zbog odluke da se zakopaju nalazi, posebno imajući u vidu činjenicu da najnoviji zdravstveni podaci iz Velike Britanije pokazuju da je došlo do značajnog povećanja broja kardioloških smrtnih slučajeva u zemlji od vremena kada je eksperimentalna vakcina postala dostupna.

„U dobroj nauci, nikada se ne oslanjamo na jednu studiju. Moramo da ponovimo ove nalaze.”

Pre nekoliko dana nakon što je ovo objavljeno, neko iz veoma prestižne britanske institucije – istraživač odeljenja za kardiologiju (i) uzbunjivač – kontaktirao me je i rekao da su istraživači u (njegovom) odeljenju pronašli nešto slično unutar koronarnih arterija povezano sa vakcinom.

Imali su sastanak i ovi istraživači su u ovom trenutku odlučili da neće objaviti svoje nalaze jer su zabrinuti zbog gubitka novca za istraživanje od industrije lekova.

Poznavajući ovu informaciju, koja je veoma zabrinjavajuća, (pored) rada Stivena Gundrija, kao i anegdotske dokaze… za koje su kolege rekli da sve mlađi ljudi dolaze sa srčanim udarima.

Dakle, šta ovo znači u smislu podataka? Znamo da je od jula bilo skoro 10.000 više smrtnih slučajeva ne-Covid-a i većina njih, ili značajan deo njih, izazvana je bolešću cirkulacije – ili drugim rečima srčanim udarom i moždanim udarom.

Dok su rezultati istraživanja koji pokazuju ovu vezu između brzih vakcina protiv Covida i oštećenja cirkulatornog sistema na ovaj način tek nedavno objavljeni, moguće je da su proizvođači mRNA vakcina, posebno Pfizer, odavno već znali za postojanje takvih “neželjenih” efekata.

U međuvremenu, dok „stručnjaci od poverenja“ zakopavaju svoja otkrića o ozbiljnim opasnostima koje vakcine predstavljaju, Pfizer unovčava iznos od 1.000 USD U SEKUNDI, sa procenjenim profitom od 36 MILIJARDI USD za 2021. godinu, prema njihovom poslednjem kvartalnom izveštaju.

Studija: https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.144.suppl_1.10712

NultaTačka/TheGatewayPundit

 2,084 total views,  4 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »