POREMEĆENI UMOVI! Njemačka vlada govori djeci :Vaši roditelji će umrijeti, pripremite se za Treći svjetski rat!!!

POREMEĆENI UMOVI! Njemačka vlada govori djeci :Vaši roditelji će umrijeti, pripremite se za Treći svjetski rat!!!

Vlada je naložila nemačkoj deci da se „pripreme za Treći svetski rat“ i očekuju da će njihovi voljeni, uključujući njihove roditelje, potencijalno poginuti u borbi.

Prema rečima nemačke ministarke obrazovanja Betine Stark-Vacinger, deca u zemlji moraju postati otpornija pred predstojećim globalnim ratom.

„Društvo u celini mora se dobro pripremiti za krize, od pandemije preko prirodnih katastrofa do rata. Civilna odbrana je izuzetno važna, a pripada i školama. Cilj mora biti jačanje naše otpornosti“, upozorila je Stark-Vacinger u intervjuu za medijsku grupu Funke.

 

 

Infowars.com izveštava: Ona je takođe pozvala na negovanje „opuštenog odnosa“ između đaka i nemačkih oružanih snaga (Bundesver), sugerišući da vojni oficiri treba da posećuju škole kako bi objasnili šta „Bundesver čini za našu bezbednost“.

Predsednik Udruženja nemačkih učitelja Štefan Dul rekao je za Bild prošle nedelje da predlog ministra „ima smisla“.

 Nemačka vlada govori deci da se pripreme za Treći svetski rat: „Vaši roditelji će umreti“

„Očekujem da će savezni ministar sada tražiti razgovore sa ministrima obrazovanja u saveznim državama“, rekao je on, dodajući da „deklaracija namera nije dovoljna – političke lekcije sada moraju da se drže o ratu u Ukrajini i panevropskom, čak i o globalnim pretnjama.”

 

 

Stark-Vacingerova inicijativa odražava politiku nemačke vlade koja ima za cilj da zemlju učini „spremnom za rat“ jer je suočena sa potencijalnim sukobom između Rusije i NATO, koji bi se mogao dogoditi u roku od nekoliko godina, prema visokim nemačkim zvaničnicima odbrane.

U februaru je nemački ministar odbrane Boris Pistorijus u intervjuu za Blumberg tvrdio da bi Rusija mogla napasti NATO „za pet do osam godina“.

Nemački načelnik odbrane, general Karsten Breuer, takođe je istakao „najvažniji“ značaj da se vojska zemlje pripremi u narednih pet godina.

 

 

„To zovemo Kriegstuchtigkeit – biti spreman, sposoban i voljan da se bori. Na dobrom smo putu“, izjavio je on.

Ruski predsednik Vladimir Putin je više puta izjavio da Rusija nikada nije planirala da napadne NATO. U decembru je takve spekulacije opisao kao „potpunu besmislicu“, dodajući da strah od „ruske pretnje“ u EU podstiču SAD, jer se Vašington plaši da će izgubiti svoju dominaciju na evropskom kontinentu.

Nulta Tačka/InfoWars

https://www.deutschlandfunk.de/schulen-kinder-zivilschutz-uebungen-stark-watzinger-100.html

 546 total views,  4 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »