Pokeraš na takmičenju pred kamerama otkriva suparnicima da ima NUSPOJAVE od vakcine (VIDEO)

Pokeraš na takmičenju pred kamerama otkriva suparnicima da ima NUSPOJAVE od vakcine (VIDEO)

Procureli audio snimak igrača pokera Džefrija Farnsa koji kaže da bi poželeo da nikada nije dobio vakcinu protiv COVID-19 pojavio se na mrežama i predstavlja prirodno svedočenje o nuspojavama vakciancije.

Ljudi dele video snimak Farnesa koji se žali na bolove u grudima nakon što je primio vakcinu protiv COVID-a 19. U snimku glavnog događaja Svetske serije pokera (VSOP) jula 2022. može se čuti kako kaže da ima bolove u grudima od kada je primio vakcinu. Svedošenja o nuspojavama su rasprostranjene otkako su vakcine puštene u prodaju, a opravdana briga o njihovoj bezbednosti se pokrenula još više nakon što je profesionalni fudbaler Bafalo Bilsa Damar Hamlin doživeo srčani zastoj nakon što je napravio meč.

Snimak američkog pokeraša koji se žali na bolove u grudima nakon što je primio vakcinu protiv COVID-a 19 ponovo se pojavio na mrežama.

 

 

„Poker igrač Jeffrei Farnes je uhvaćen na mikrofonu kako govori kanadskom igraču Aronu Duczaku o tome kako se kaje zbog toga što je primio [vakcinu] i da ima bolove u grudima“, napisao je na Tviteru glavni urednik The National Pulse Raheem Kassam . „Dučak kaže da je dobio [vakcinu] da uđe u SAD da igra.

 

 

Na snimku, Farnes kaže Duczaku da je imao bolove u grudima otkako je primio vakcinu i da je čuo ljude kako govore da je vakcina zgrušala arterije. Rekao je da oseća da mu je potrebno da “proveri” simptome.

 

Photograph : 2022 Main Event Final Table Begins -

 

Klip razgovora poker igrača je pregledan više od 500.000 puta.

U video snimku sa turnira, Duczak kaže Farnesu da je čekao mesec dana pre turnira da bi dobio vakcinu. Kada je Farnes pitao Duczaka zašto je uopšte odlučio da dobije vakcinu, Duczak — koji živi u Kanadi — rekao je da je želeo da otputuje u Ameriku da se takmiči na VSOP turniru.

NultaTačka/Newsweek

 766 total views,  6 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »