‘Iznenada Preminuli’ – eksplozivni dokumentarac sa prevodom! (VIDEO)

‘Iznenada Preminuli’ – eksplozivni dokumentarac sa prevodom! (VIDEO)

Tijekom ove „Covid ere“ nagledali smo se već raznih dokumentaraca o toj tematici koji pokušavaju neki više a neki manje uspješno, da dovedu ovu temu u fokus šire javnosti. „Iznenada Preminuli“ je svakako jedan od boljih i ako ga još niste vidjeli, preporučujemo ga.

 

Posljedice Covid cjepiva

 

Naravno, redovni čitatelji našeg portala već znaju većinu stvari koje se unutra spominju, ali ipak je korisno kad netko sve složi u jedan film dužine malo preko sat vremena. I naravno, odličan je alat za dijeljenje, jer argumenti su složeni na način da će čak i skeptici jako dobro razmisliti što se to zaboga događa.

 

 

 

A događaju se strašne stvari. Mladi ljudi masovno umiru od misterioznih krvnih ugrušaka uza koje mrtvozornici tvrde da nikad u karijeri nisu vidjeli. Svi oblici raka koji se pojavljuju samo mjesec ili dva nakon vakcinacije, ogroman porast pobačaja, veliki zdravstveni problemi američkih pilota, vojnika, i svih onih koji su morali uzeti cjepivo zbog posla.

 

 

 

I sve se to događa dok svjetske elite otvoreno govore o depopulaciji i nužnosti smanjenja stanovnika na Zemlji. Vrši li se nad nama program depopulacije i je li konačno vrijeme da upalimo crveni alarm i počnemo tražiti odgovornost za one koji promiču ovaj masakr neviđenih razmjera u ljudskoj povijesti?

Uostalom, pogledajte sami:

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »