Zastrašujući pomor mladih sportista(video) – preko 1.000 je iznenada umrlo u samo 15 mjeseci

Zastrašujući pomor mladih sportista(video) – preko 1.000 je iznenada umrlo u samo 15 mjeseci

O strahovito pomoru mladih sportaša pišem na našem portalu već mjescima. Ima ih toliko da to više praktički i nije vijest i da postaje teško sve pohvatati. Ali netko se potrudio, i sakupio u jedan video sve te silne izvještaje o „iznenada preminulim“ mladim sportašima.

 

Should Businesses Force Employees to Get Covid Vaccine? Advice From a  Lawyer - Bloomberg

 

Ovdje se radi o periodu od marta 2021. do 16. juna 2022 – ima ih preko 1.000 što je više od 2 na dan! Ova nevjerojatna kompilacija traje čak jeadn sat i 24 minute! Uzroci smrti su većinom srčana zatajenja, a prosječna dob umrlih sportaša je 23 godine!

Svi znamo da ovo nije i ne može biti normalno, i znamo da nije slučajnost da se ovo dešava u isto vrijeme kad su uvedena eksperimentalna mRNA COVID cjepiva.

Čovječanstvo prolazi kroz zastrašujući genocid, a svatko ko ne vjeruje, pokažite mu ovaj video.

A mi bismo još samo dodali da je ovaj video radio netko sa engleskog govornog područja i tu su uglavnom primjeri iz SAD-a i Britanije. Ako ih sa tu skupilo 1.000 probajte zamisliti gdje su još sportaši iz naših krajeva, njemačkog govornog područja, španjolskog, francuskog, a tek kineskog ili indijskog ili ruskog govornog područja.

 

 

 3,426 total views,  4 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »