Podaci pokazuju da potpuno pelcovane osobe u Velikoj Britaniji i na Novom Zelandu pokazuju veliku degradaciju imunološkog sistema(AIDS)

Podaci pokazuju da potpuno pelcovane osobe u Velikoj Britaniji i na Novom Zelandu pokazuju veliku degradaciju imunološkog sistema(AIDS)

Podaci koje je nedavno objavila novozelandska vlada pokazuju da su potpuno cijepljene osobe razvile sindrom stečene imunodeficijencije ili AIDS, što pokazuje veliku degradaciju imunološkog sustava.

Kao i druge vlade prije, Ministarstvo zdravstva Novog Zelanda daje samo kumulativni ukupan broj slučajeva koronavirusa u Wuhanu (COVID-19) od 16. kolovoza 2021., pokazujući lažne brojke s obzirom na to da nacija trenutno doživljava najveću epidemiju do sada.

Međutim, to nije jedini problem kada je u pitanju izvještavanje Novog Zelanda. Dana 16. kolovoza 2021., datuma koje je Ministarstvo zdravstva odabralo da pruži kumulativni ukupan broj, samo 18,4 posto stanovništva smatralo se potpuno cijepljenim.

Infekcije su u porastu, s 20.632 nove infekcije prijavljene u prosjeku svaki dan. To je oko 99 posto najvećeg prosjeka zabilježenog 7. ožujka.

Novi Zeland je do sada dao najmanje 10.757.940 doza cjepiva. Uz pretpostavku da su svakoj osobi potrebne dvije doze, taj je broj dovoljan za 109,4 posto stanovništva zemlje. Međutim, samo 78 posto smatra se potpuno cijepljenim.

Podaci koje je predstavila vlada pokazali su da se efektivnost dvije doze cjepiva protiv COVIDA-19 u stvarnom svijetu od 6. siječnja do 11. veljače pokazala negativnom od -94,4 posto. Međutim, između 12. i 24. veljače, brojke su se dodatno smanjile, a učinkovitost je procijenjena na -281,35 posto. To znači da je kod potpuno cijepljenih 3,8 puta veća vjerojatnost da će se zaraziti COVIDOM-19 od necijepljene populacije ili populacije koja je primila jednu dozu.

Veliki dio podataka koji se objavljuju također su pokazali da injekcije polako izazivaju AIDS, što je potpuna degradacija imunološkog sustava. Kada se to dogodi, čak i najmanja prehlada mogla bi biti štetna za njihovo zdravlje, jer će im imunološki sustav biti preslab za borbu protiv virusa.

Britanski podaci pokazuju slične dokaze

Vlada Ujedinjenog Kraljevstva također je nedavno objavila više dokumentacije koja je pokazala snažne dokaze da cjepivo protiv COVIDA-19 uzrokuje AIDS. Prema prikupljenim podacima, imunitet na cjepivo ne bi trebao oslabiti. Međutim, ljudski imunološki sustav može biti oštećen ili degradiran.Učinkovitost cjepiva, kako se ispostavilo, nije mjera cjepiva sama po sebi, već mjera njegove učinkovitosti u smislu učinkovitosti imunološkog sustava primatelja u usporedbi s učinkom imunološkog sustava necijepljene osobe.

Kada tijelo prvi put naiđe na klicu, može potrajati nekoliko dana za izradu i korištenje svih alata za borbu protiv klica potrebnih za prevladavanje infekcije. Nakon toga, imunološki sustav pamti ono što je naučio o tome kako zaštititi tijelo od bolesti.

Cjepiva, s druge strane, pomažu u razvoju imuniteta oponašajući infekciju. Nakon što imitacija nestane, tijelu ostaje zaliha “memorijskih” t-stanica i antitijela koja će zapamtiti kako se u budućnosti boriti protiv bolesti. Dakle, kada vlasti kažu da učinkovitost cjepiva s vremenom slabi, oni zapravo misle da je imunološki sustav taj koji slabi.

Uzimajući u obzir stope slučajeva pronađene u prethodnim izvješćima, praćenje djelotvornosti cjepiva u stvarnom svijetu i učinkovitosti imunološkog sustava jednostavno je na temelju prethodno objavljenih podataka.

Na temelju danih informacija, najlošiju učinkovitost imunološkog sustava imala je dobna skupina od 40 do 49 godina, koja je do 2. siječnja zabilježena na -60 posto. Do 30. siječnja dodatno je pala na -67,7 posto.

Uz dane informacije, može se procijeniti da stope smrtnosti od COVIDA-19 na 100.000, prema statusu cijepljenja u Engleskoj, izračunato iz broja pronađenih smrtnih slučajeva i veličine dvostruko cijepljene populacije, čini se da dvostruko cijepljena populacija ima najveću stopu smrtnosti na 100.000 u svakoj dobnoj skupini osim u dobi od 18 do 29 i od 40 do 49 godina. Međutim, očekuje se da bi se stopa u narednim tjednima mogla promijeniti.

 

https://www.health.govt.nz/covid-19-novel-coronavirus/covid-19-data-and-statistics/covid-19-current-cases

 

 1,997 total views,  4 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »