Počelo je širenje panike: Njemačka vlada savjetuje građane da počnu stvarati zalihe i da se pripreme za slučaj pada interneta ili čak nuklearnog rata

Počelo je širenje panike: Njemačka vlada savjetuje građane da počnu stvarati zalihe i da se pripreme za slučaj pada interneta ili čak nuklearnog rata

U pripremi za nadolazeću krizu goru od one koja je već zahvatila svijet, njemačka savezna ministrica unutarnjih poslova Nancy Faeser savjetuje građanima da počnu stvarati zalihe hitne hrane i druge zalihe za preživljavanje.

“Pomislite, na primjer, na cyber napade na kritičnu infrastrukturu”, rekla je Faeser za Handelsblatt, njemački poslovni dnevnik.

“Ako struja nestane na dulje vrijeme ili ako je svakodnevni život ograničen na neki drugi način, onda definitivno ima smisla imati izvor napajanja u vlastitom domu”.

Civilna zaštita je također “visoki prioritet”, dodala je Faeser, pojasnivši da nam “prekretnica jasno pokazuje da imamo značajnu potrebu za poboljšanjem kada je u pitanju civilna zaštita”.

Kako se cijene hrane u Njemačkoj penju na rekordne razine, Faeser i drugi državni dužnosnici forsiraju Nijemce da se pripreme prije nego što bude prekasno.

“Ovdje se moramo ubrzati kako bismo se mogli nositi s raznim krizama: pandemijama, posljedicama klimatskih promjena, opasnostima od rata”, dodala je.

Nuklearni rat

Britanski Economist ismijavao je mjere pripravnosti 2021., nazivajući one koji ih zagovaraju “teoretičarima zavjere”

Zaštitne mjere samo su jedna komponenta plana pripravnosti. Prikupljanje hrane, lijekova i medicinskih potrepština također je ključno, tvrdi Faeser. Njemačka također još uvijek ima oko 599 nuklearnih skloništa, a Faeser smatra da “ima smisla neka od njih ponovno aktivirati”, u svjetlu sukoba, koji je u tijeku između Rusije i Ukrajine-NATO-a, to jest Sjedinjenih Država.

“Hakeri očito traže ranjivosti kako bi instalirali zlonamjerni softver”, dodatno je naglasila Faeser, ističući svoje uvjerenje da će cyber napad uskoro doći, s kanalom katastrofe.

Bundeswehrov centar za kibernetičku obranu već je “značajno ojačao” neke od ovih zaštitnih mjera, ali se može učiniti više radi dodatnog osnaživanja.

Prošle godine britanski Economist ismijao je ljude koji se pripripremaju na ovo u Saskoj, nazivajući ih teoretičarima zavjere. Ni godinu dana kasnije, ove se teorije zavjere brzo manifestiraju kao činjenice zavjere.

Ljude koji se za ovo spremaju u Njemačkoj nazivaju i “neonacistima”. Robert Möritz, član glavnog izvršnog odbora CDU-a u Anhalt-Bitterfeldu, pozvan je upravo tako nakon što je potvrdio da je on zapravo član Unitera, privatne mreže za pripremu aktivnih i bivših vojnika i djelatnika sigurnosti.

“Nije potrebno puno da bi vas njemački NPC nazvali neonacistom”, napisao je netko u Free West Media. “Oni su opsjednuti nacistima.”

Netko u Natural Newsu, pišući kao odgovor na trenutačnu nestalnu inflaciju u Njemačkoj (Weimarska Republika 2.0?), naglasio je da su vrijeme rusko-ukrajinskog sukoba i svi ti novootkriveni pozivi na pripravnost vrlo sumnjivi.

“Da, točno, ‘usred sukoba u Ukrajini’! Vrlo smiješno!” Napisala je ova osoba. “Tiskare Convid dvije su godine izbacivale krivotvorinu valutu, a sada dolazi pravi trošak.”

Drugi je napisao da se situacija pogoršava, jer vlade izazivaju strah od navodnog širenja “ptičje gripe”, koristeći je kao izliku za uništavanje desetaka milijuna kokoši, purana i njihovih jaja, a sve su to potrebne za prehranu ljudi.

“Tko misli da je ovaj patogen namjerno pušten kako bi se srušio ovaj dio lanca prehrane?” Upitala je ova osoba. “Tko bi vjerovao testiranju?”

“HPAI ima postotak smrtnosti od 95 %. Navodno. Ali savezna vlada uništava cijela jata s ili bez dopuštenja vlasnika, tako da nisu dopuštene nikakve mogućnosti liječenja. S obzirom na njihov protokol o milijunskim ubojstvima ljudi pod krinkom COVID-a, zašto bismo vjerovali njihovoj prosudbi ili mišljenjima o HPAI?

Drugi je napisao da je odgovor na sve ovo jednostavan: sadašnje sile čine sve što je u njihovoj moći kako bi uništile Zapad.

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »