Napitak od sode bikarbone i limuna može zamijeniti šaku lijekova!

Napitak od sode bikarbone i limuna može zamijeniti šaku lijekova!

Toksini kojima smo izloženi kroz hranu, okolinu, način života i stres mogu stvoriti kiselost organizma što potiče širenje kancerogenih stanica. Korištenje sode bikarbone može pomoći kod usporavanja rasta kancerogenih stanica i ravnoteže unutrašnjosti tijela, sprječavajući stanice raka da prežive.

Soda bikarbona se kao lijek najčešće koristi za liječenje žgaravice, ali može pomoći kod još mnogo stanja i tegoba, naročito kada se kombinira s limunom.

Ovo su najpoznatiji i najmoćniji efekti kombinacije sode i limuna:

1. Alkalizira cijelo tijelo

Kombinacija limuna i sode bikarbone ima alkalno djelovanje na tijelo, što pomaže kod acidoze – stanja prekomjerne kiselosti krvi, koja nastaje kada bubrezi ne izbacuju kiselinu iz tijela ili kada tijelo proizvodi previše kiseline.

Također je odlično sredstvo za zdravlje bubrega, jer pomaže pri izbacivanju toksina iz tijela.

2. Odlično za probavu

Kombinacija limuna i sode bikarbone odlična je za poboljšanje probave, ali pomaže i kod nadutosti i refluksa želuca.

3. Čiste jetru

Limun i soda bikarbona pomažu pri čišćenju jetre i pružaju dovoljno vitamina C, fosfora i antioksidanasa za zadovoljavanje svakodnevnih potreba.

Ono što je najbitnije za dobro zdravlje jest održavanje optimalne pH vrijednosti u tijelu. Idealna pH vrijednost krvi trebalo bi biti blago bazna, oko 7.4 pH, ali stvaranje idealne svakodnevne razine pH u tijelu može biti teško.

Toksini kojima smo izloženi kroz hranu, okolinu, način života i stres mogu stvoriti kiselost organizma što potiče širenje kancerogenih stanica.

Korištenje sode bikarbone može pomoći kod usporavanja rasta kancerogenih stanica i ravnoteže unutrašnjosti tijela, sprječavajući stanice raka da prežive.

Recept:

Pomiješajte sok od pola limuna i 1 žličicu sode bikarbone u čaši vode i popijte.

Napomena: Vodite računa da popijete napitak 30 minuta prije i barem 2 sata nakon obroka, jer će u suprotnom ovaj napitak neutralizirati želučanu kiselinu koja je neizostavna za probavu.

 

 

 

stil.kurir/dnevno.hr

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »