PAŽNJA i NE NASJEDAJTE OPET!!! Kompanija MODERNA razvija vakcinu za nadolazeću PLANdemiju ptičje gripe

PAŽNJA i NE NASJEDAJTE OPET!!! Kompanija MODERNA razvija vakcinu za nadolazeću PLANdemiju ptičje gripe

Sljedeća plandemija je već u tijeku. Moderna i još dva razvojna cjepiva (GlaxoSmithKline & CSL Seqirus) već pripremaju ljude da uzmu novo mRNA cjepivo protiv gripe za nadolazeću pandemiju ptičje gripe. Važno je napomenuti da ptičja influenca (H5N1) nikada nije predstavljala prijetnju čovječanstvu, ali zbog novijih viroloških eksperimenata s povećanjem funkcije, virus sada uključuje hibridne podtipove koji mogu prijeći s ptica na sisavce, a potencijalno i s ptica ljudima. Novi sojevi ptičje gripe već su prešli s ptica na divlje sisavce i situaciju trenutno prate vlade diljem svijeta.

Shayan Sharif, profesor i pomoćnik dekana Veterinarskog fakulteta u Ontariju nedavno je upozorio da virus ‘uzima maha’ i postaje sve veća prijetnja ljudima. “Različiti dijelovi slagalice sklapaju se kako bi ovaj virus postao prenosiv među ljudima”, rekao je Sharif za Global News. “Ovaj određeni virus ima potencijal postati pandemijski virus, a ako se to dogodi, onda moramo biti apsolutno spremni jer bi stopa smrtnosti od ovog virusa mogla biti daleko veća od one koju smo vidjeli za COVID-19.”

Fauci i Gates već su financirali razvoj biološkog oružja za hibride ptičje gripe i španjolske gripe

Istraživanje povećanja funkcije ptičje gripe već je financirao dr. Anthony Fauci iz Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti i Bill Gates kroz svoje filantropske pothvate kroz Zakladu Billa i Melinde Gates. Zapravo, upravo je Faucijevo financiranje istraživanja povećanja funkcije za ptičju gripu s oružjem dovelo do moratorija 2012. na istraživanje povećanja funkcije. U to je vrijeme Fauci financirao nizozemskog virologa Rona Fouchiera. Fouchierov tim stvorio je soj ptičje gripe koji se prenosi zrakom koji je genetski modificiran u tvorovima i dizajniran za infekciju među vrstama.

 

nastavak teksta na poveznici ispod:

www.logicno.com

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »