Ovo se nikada do sada nije desilo!!!

Ovo se nikada do sada nije desilo!!!

Vodeći stručnjaci upozoravaju da je stopa pobačaja toliko dramatično porasla kod žena vakcinisanih Covid mRNA vakcinama da su sada izgubljeni „milioni“ beba koje su trebale da se rode.

Jedan od onih stručnjaka koji podižu uzbunu je dr Kimberli Bis, sertifikovani akušer-ginekolog (OB-GIN) koja je tokom svoje karijere bila uključena u hiljade trudnoća.

U novom intervjuu , dr Bis otkriva šokantne podatke o broju pobačaja među ženama koje su primile injekcije mRNA Covid-a.

Kako smo ranije i preneli na Nultoj Tački, Biss je svedočila pred Kongresom u novembru u vezi sa alarmantnim porastom broja pobačaja.

AMERIČKA VODITELJKA U PODKASTU MARIO ZNA! ŽENA KOJA JE RASTURILA DUBOKU DRŽAVU

Pridružila se panelu eksperata da svedoči pred Kongresom na saslušanju „ Povrede izazvane vakcinama protiv COVID-19 “ na Kapitol Hilu.

„Nikada ranije nisam videla ovo“, upozorila je Bis poslanike u Kongresu.

Republikanska predstavnica Marjorie Tailor Greene (R-GA), koja je vodila saslušanje, upitala je Bisovu:

„Koliko vaših pacijenata ili trudnica za koje znate dožive pobačaj nakon uzimanja vakcine protiv COVID-19?

Bis je prvo objasnila da je stopa vakcinacije među njenim pacijentima bila oko 60%.

Ona je otkrila da je većina pacijenata primila po tri doze vakcine.

„Vrlo malo njih je primilo četiri ili više“, primetila je Bis.

„Ono što je zabrinjavajuće je da je većina pacijenata primila vakcine 2021. i početkom 2022. godine“, detaljno je naveo dr Bis.

“Međutim, još uvek vidimo dugotrajne efekte.”

Od njenog neverovatnog svedočenja u Kongresu, pojavili su se zvanični vladini podaci koji otkrivaju da je zapanjujući broj trudnica patio od pobačaja i drugih reproduktivnih oboljenja nakon što su primile vakcinu protiv Covid-a.

Kako je pisala Nulta Tačka , dva skupa podataka su otkrila da su i kanadska i američka vlada bile svesne štete nanete trudnicama, ali su informacije skrivale od javnosti dok su gurale „sigurnu i delotvornu“ priču.

 “Ovo se nikada do sada nije desilo” – Stručnjaci upozoravaju na dramatičan porast u broju POBAČAJA nakon vakcinacije protiv COVID-a

Baza podataka kanadske vlade otkrivena je u novom izveštaju koji pokazuje eksploziju užasnih neželjenih efekata među trudnicama koje su primile mRNA vakcine.

Pored toga, pojavili su se podaci o kliničkim ispitivanjima da su se farmaceutske kompanije borile da ih sakriju od javnosti.

Pfizer je očajnički pokušao da prikrije štetne efekte svojih eksperimentalnih Covid mRNA vakcina na plodnost i novorođenčad.

Dr Naomi Volf izložila je dokumente kompanije Pfizer tokom panel diskusije na Spajk simpozijumu kompanije Vellness.

„Postoji deo u Pfizer dokumentima gde postoji 80% pobačaja kod žena koje prate do termina“, rekla je Volf.

„I slučajno izgube 236 od 270 evidencija o trudnicama koje imaju.

„Ali onih koje zadrže, 80% izgubi svoje bebe.

Nastavila je sa opisom serije Pfizer dokumenata o kliničkom ispitivanju poznatog kao Izveštaj 69 koji detaljno opisuje kako su Pfizer i FDA znali do početka 2021. da je Pfizerova mRNA Covid vakcina, BNT162b2, rezultirala užasnim oštećenjem fetusa i beba.

„To pokazuje da je Pfizer znao da su bebe u materici bile izložene vakcini“, rekla je ona.

„Po njihovim rečima, bebe su umirale zbog ‘transplacentalne izloženosti’.

„Ali oni su to znali i znali su da truju majčino mleko i da lipidne nanočestice, mRNA i verovatno šiljak [protein] ulaze u majčino mleko i izazivaju konvulzije i smrt.

Međutim, u svom novom intervjuu, dr Bis kaže da je videla da je stopa pobačaja među vakcinisanim ženama porasla čak i iznad 80 procenata.

„Stopa pobačaja je bila 80 procenata u Pfizerovim ispitivanjima. Oni su to znali“, tvrdi Bis.

Bis kaže da je od 2021. videla da je stopa pobačaja porasla „za 100 odsto“ kod žena koje su bolovale od voska iz godine u godinu.

NultaTačka

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »