Nove vakcine već su razvijene i nagomilane za pandemijsku gripu koja još uopšte ne postoji

Nove vakcine već su razvijene i nagomilane za pandemijsku gripu koja još uopšte ne postoji

Vlada SAD-a već je razvila i uskladištila nova cjepiva za pandemijsku ptičju gripu. Ova nova cjepiva nisu bila namijenjena za ptice i druge životinje, gdje se trenutni soj ptičje gripe širi. Iako se ovaj soj ptičje gripe čak nije ni prenio s čovjeka na čovjeka, već postoji nova zaliha cjepiva protiv H5N1 i drugih mRNA cjepiva protiv “ptičje gripe”.

Ova cjepiva uvode genetski specifičan antigen iz najnovijeg soja virusa influence A podtipa H5N1. Prema tradicionalnoj definiciji znanosti o cjepivima, ovaj antigen je namijenjen aktiviranju ljudskih imunoloških stanica i poticanju dugoročnog imunološkog pamćenja ciljanog antigena — potencijalno štiteći pojedinca kada kasnije bude izložen specifičnom soju.

Ali kako proizvođači cjepiva znaju da će ovaj specifični soj biti odgovoran za pandemijsku gripu? Kako bi znanstvenici proizveli učinkovito cjepivo (za koje vjeruju da ga već imaju) mora postojati zajednički napor da se manipulira genetskim kodom virusa H5N1 kako bi se pripremila linija učinkovitih cjepiva.

Povijesno gledano, znanstvenici nisu mogli pogoditi genetske mutacije nadolazećih sojeva gripe i crossover virusa. Otuda neuspjeh cjepiva protiv gripe iz godine u godinu. Kako bi se cjepiva proizvodila i skladištila sa sigurnošću njihove učinkovitosti, moralo je biti u igri neko istraživanje povećanja funkcije. Ovaj dobitak funkcionalnog istraživanja omogućuje industriji cjepiva da suzi specifičnu genetiku ciljanog antigena kako bi mogla napraviti zalihe i pripremiti se za masovno cijepljenje za nadolazeću pandemiju gripe koju će uzrokovati čovjek.

Već postoje zdravorazumski znakovi da je ptičja gripa napravljena

Budući da trenutni soj ptičje gripe već mutira kako bi zarazio razne životinje, čini se da su genetske promjene već napravljene na trenutnom soju H5N1.

Zapravo, ptičja gripa se proširila s peradi na patke patke, na goveda, pa čak i na dupine. Dr. Peter McCullough je upozorio na ovaj čudan trag virusnog križanja. Rekao je da su ovo znakovi da je ovaj soj ptičje gripe stvorio čovjek i “izgleda kao da dolazi iz američkog Centra za istraživanje peradi u Ateni, Georgia.”

“Već imaju pripremljena cjepiva za slučaj da se ptičja gripa proširi na ljude. Kako to da već imaju cjepivo? Sve se temelji na genetskom kodu i oni znaju genetski kod,” rekao je dr. McCullough.

Dok je trenutni rizik od prijenosa na ljude iznimno nizak, samo postojanje zaliha cjepiva protiv ptičje gripe trebalo bi natjerati svakoga da se zapita je li određeni soj ptičje gripe već razvijen ili se trenutno radi na njegovom masovnom puštanju u populaciju. Razvoj biološkog oružja i istraživanje predatorskog cjepiva nije prestalo, čak ni nakon što su cjepiva protiv SARS-CoV-2 i COVID-19 testirana na populaciji s štetnim rezultatima.

Pticja gripa

WHO vapi za provedbom “ugovora o pandemiji” kako bi povratio kontrolu i implementirao putovnice za cjepiva

Bivši direktor CDC-a Robert Redfield upozorio je ranije ove godine da ptičja gripa mora biti razvijena istraživanjem povećanja funkcije, kako bi prešla na ljude. Svi uvjeti za novu pandemiju ponovno su na mjestu, a interesi koji žele profitirati od nove pandemije već vape za kontrolom — počevši s predatorskim programima cjepiva i “ugovorima o pandemiji” koji daju veću moć globalistima, obogaćujući njihovu multinacionalnost -nacionalni poslovni interesi.

Glavni znanstvenik Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) Jeremy Farrar, koji je bio umiješan u zataškavanje SARS-CoV-2, već govori svijetu da će ptičja gripa evoluirati i “razviti sposobnost da zarazi ljude”. WHO trenutačno pokušava donijeti pandemijski ugovor koji će uništiti nacionalni suverenitet i individualnu autonomiju na globalnoj razini, prisiljavajući stanovništvo da se podvrgne globalnoj kontroli WHO-a, njihovom razvoju i zataškavanju biološkog oružja, njihovom predatorskom istraživanju cjepiva i sustavu putovnica, među mnogim drugim užasujućim sustavima nadzora i zlostavljanja.

Budući da je cjepivo već razvijeno i nagomilano za soj ptičje gripe koji još nije ni evoluirao, ekonomski i društveni pritisak da se pokrene nova pandemija je neizbježan. Ovi pritisci uključuju povećanje profitabilne nove platforme za PCR testiranje koja će osloboditi niz pozitivnih rezultata testova za bolesnu populaciju i populaciju oslabljenog imuniteta. To će dodatno opravdati vladine kontrole i sheme pranja novca koje će se u konačnici koristiti za unaprjeđenje globalnog sustava putovnica za cjepiva, zajedno s digitalnom valutom središnje banke, više tehnokratskih kontrola, nadzora i društvenih kreditnih rezultata za usklađenost.

Iako je pametno ne bojati se potencijalne pandemije ptičje gripe H5N1 ove godine i podvrgnuti se totalitarnim kontrolama i ograničenjima, ipak je mudro psihički pripremiti svoje kućanstvo za nadolazeću propagandu i kukavičluk koji će uslijediti. Nabavite rane protokole liječenja i stavke pripravnosti u slučaju da ove predatorske sile pokrenu svoj sljedeći val biološkog oružja, destruktivnih programa cjepiva i otvorenog totalitarizma.

 

 

logicno

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »