Ovakvo ludilo do sada niste vidjeli! Na nadgrobnoj ploči Milutina Mrkonjića od ponedeljka će biti QR kod! (Socijalistička Partija Srbije)

Ovakvo ludilo do sada niste vidjeli! Na nadgrobnoj ploči Milutina Mrkonjića od ponedeljka će biti QR kod! (Socijalistička Partija Srbije)

Socijalistička Partija Srbije, predvođena Ivicom Dačićem saopštila je danas da će se u ponedeljak, 23. maja održati šestomesečni pomen počasnom predsedniku SPS i narodnom poslaniku Milutinu Mrkonjiću u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

 

U saopštenju se navodi da će na nadgrobnu ploču Mrkonjića biti postavljen i QR kod, sa kojeg će svi moći da pogledaju njegovu biografiju.

Da, dobro ste pročitali, SPS je otišao korak ispred Ane Brnabić i Klausa Švaba a Ivica Dačić moderni Tehnokrata ostvaruje svoje fiks ideje na grobu pokojnika koji nije ni znao šta je QR kod a još manje za šta služi.

Kako su naveli u saopštenju HIGH TECH socijalisti ovo je jedan savremen način da uspomenu, lik, delo i činjenice o preminuloj osobi sačuvate zauvek, a to će za nekoliko dana biti dostupno i na grobu pokojnog Milutina Mrkonjića a mi se pitamo šta je sledeće?

MARIO ZNA i dr BORISLAV ANTONIJEVIĆ- Nova HISTERIJA- Za 24h SZO i Klaus Švab otvaraju VRATA PAKLA

Da uz pomoć Veštačke Inteligencije ožive Milutina Mrkonjića koji će se kroz hologram pojavljivati u skupštini ili štaviše voditi ministarstvo saobraćaja i infrastrukture? Energetike?

 

 

NultaTačka

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »