Ova jutarnja navika uništava vašu kosu

Ova jutarnja navika uništava vašu kosu

Uz oblačenje, umivanje, šminkanje i sve ostale jutarnje obaveze, bilo bi idealno kada ne bi trebalo da brinete još i o kosi

 

 

 

Ako ste poput većine žena, onda vam vjerovatno najviše vremena ujutru oduzima pravljenje frizure.

Uz oblačenje, umivanje, šminkanje i sve ostale jutarnje obaveze, bilo bi idealno kada ne bi trebalo da brinete još i o kosi, a upravo tome u prilog ide i neobičan savjet holivudskog frizera Džordž Nortvuda, čije su klijentkinje Rouzi Hantington-Vajtli, Aleksa Čang i brojne druge slavne ljepotice.

On tvrdi da je češljanje najgora stvar koju možete uraditi svojoj kosi kada se probudite, pa upozorava da to izbacite iz navike.

 

 

 

 

 

– Nikad nemojte češljati kosu ujutru, tako ćete samo pokvariti frizuru i oštetiti vlasi. Umjesto češlja, kosu oblikujte prstima – naglasio je frizer u intervjuu za časopis Vog.

Ipak, ako ste jedna od onih kojoj svaka dlaka uvek mora biti na svom mestu, onda na kraju možete da se lagano očešljate, ali samo po površini kose.

 

 

 

Ukoliko želite da se probudite sa savršenim loknama, frizer preporučuje da kosu uveče vežete u nisku punđu i ujutru je samo raspustite.

 

 

 

aura

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »