OVA 2 znaka Zodijaka će do kraja juna sresti ljubav svog života!

OVA 2 znaka Zodijaka će do kraja juna sresti ljubav svog života!

Mjesec lipanj/jun je uvijek bio pogodan za velike životne odluke, preispitivanje samog sebe i izlazak iz redovnog životnog kolosijeka. Lipanj/jun je prema horoskopu posebno pogodan za ljubav, a dva horoskopska znaka bit će posebno uspješna na polju ljubavi.

Jarac

Jarčevima će lipanj/jun mjesec biti jedan od važnijih u godini kada je o ljubavi riječ, jer će se mnoge stvari u ljubavi riješiti i preokrenuti u vašu korist.

Poslije 14. lipnja/juna, kada Venera prijeđe u znak Lava i vaše astrološko polje strasti, emocija i karme, slijede mnoga događanja na polju ljubavi koja će promijeniti tijek vaše sudbine. Period od 16. do 27. lipnja/juna bit će vrlo turbulentan kada je o emocijama riječ.

Onima koji su slobodni Venerini aspekti s Uranom, Marsom, Jupiterom i Plutonom donijet će karmičku ljubav koju gotovo da nećete moći izbjeći s osobom u znaku Raka, Ribe ili Bika. Ova ljubav je vrlo zanimljiva, ali i izazovna u isto vrijeme. Onima koji su u vezi ovaj period bit će krizan, ali u isto vrijeme i pun emocija.

Ovi izazovni tranziti mogu rezultirati ili odličnim dogovorom partnera i uspješnim nadilaženjem problema, ukoliko su emocije jake, a veza stabilna ili potpunim razilaženjem, ukoliko se radi o vezi koja nije temeljena na jakim temeljima ljubavi.

Rak

Rakovi, vi ćete se proljepšati i zračiti mnogo pozitivnijom energijom, ali ćete biti i osjećajniji prema partneru.

U periodu od 14. do 24. lipnja/juna za većinu Rakova dolazi period kada će mnoge njihove ljubavne dileme izaći na vidjelo. Slobodni Rakovi u ovom periodu mogu upoznati ljubav preko posla, ali i osobu koja je na neki način komplicirana. Možda će to biti nadređeni ili netko tko je vrlo autoritativan.

Pun Mjesec iz vašeg polja veza i braka, 28. lipnja/juna donosi vam kulminaciju, razrješenje nekog događanja ili ljubavne situacije, ali i ozakonjenje veza.

 

 

 

 

 

luftika

 2,123 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »