Odaberite 1 tajanstveni totem i otkrijte znak na koji vam ukazuje sam Svemir!

Odaberite 1 tajanstveni totem i otkrijte znak na koji vam ukazuje sam Svemir!

Ako ste odabrali 1:

Ovo je znak iz Svemira da je učinjeno sve što je trebalo biti učinjeno i sada se možete opustiti i uživati ​​u plodovima svog rada. Svemir vam želi zahvaliti što ste to što jeste i što radite na povećanju svijesti drugih. Vi ste pravi duhovni učitelj koji je vodio mnoge i sada je red na vama da budete nagrađeni.

Naravno, ovaj dar nije materijalistički, on je daleko bolji od toga, piše Spirtual posts. To je dar znanja. Sada dobivate dar da znate da je život lijep i sve što postoji je tu da vam dopušta da rastete, podučavate i volite.

Nema dobrog i lošeg, pravog ili krivog, samo jednostavno postojanje. U posljednje vrijeme radite mnogo, a sad je vrijeme da krenete dalje. Posjetite prijatelja koji je u potrebi, napišite blog, posadite stablo, prenesite svoje lekcije svijetu kako bi pomogli povećati svjesnost drugih.

Ako ste odabrali 2:

Vrijeme je za povezivanje. Vrijeme je da se povežete s osobama oko vas, da se povežete sa sobom i da se povežete s prirodom. Niste sami, vi ste dio velike mreže Svemira i morate zapamtiti da je svaka, svaka stvar – biljka, životinja ili nešto drugo povezano većom silom. Možete to osjetiti, ponekad čak i možete vidjeti, ali sada je vrijeme da to uključite u praksu.

Uklonite masku koju nosite i dopustite sebi stvaranje prave, istinske veze. Započnite sa sobom, a zatim istražite prema van. Povežite se s biljkama, životinjama i konačno ćete biti spremni uspostaviti pravu vezu s drugima.

Ako imate probleme s vezama ili probleme s poslom, velike su šanse da sve što trebate učiniti je povezati se. Pokušajte vidjeti stvari sa svoje točke gledišta. Iskoračite iz vašeg ega, u svijest i pitajte – kako se mogu povezati s tom situacijom za svoje najviše dobro?

Ako ste odabrali 3:

Naporno ste radili, a sada je vrijeme za igru, odmor i opuštanje! Odvojite malo vremena da uživate u suncu i ponovno se povežite sa svojim unutarnjim djetetom. Učinite nešto spontano, ili planirajte avanturu ili putovanja u inozemstvo. Mnogo toga možete naučiti kada odvojite vrijeme i učinite nešto što vam je u potpunosti ugodno.

Ne osjećajte krivnju jer je to sve o čemu se radi! Nagradite svoje tijelo nekom čistom, organskom hranom, nagradite svoj um zabavnom stimulacijom i nagradite svoje srce radošću zbog povezivanja sa svojim prijateljima  i obitelji.

Često zaboravljamo moć osmijeha i moć smijeha. Bez obzira na vašu vanjsku situaciju, sjetite se da pronalaženje radosti u svemu može učiniti svijet dobrim za vas i za ostatak svijeta.

 

 

 

 

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »