Nikada nemojte ući u brak s muškarcem koji ima ovih 6 navika

Nikada nemojte ući u brak s muškarcem koji ima ovih 6 navika

Brak kao institucija postoji već stoljećima. Ljudi su bili vezani ovom institucijom kako bi bili s nekim do kraja svog života, bilo da su se prvotno voljeli ili ne.


Ali, brak je za cijeli život, zar ne? Možda dođe do razvoda, ali kiseli okus će ostati u ustima. Uvijek ćete se pitati gdje ste pogriješili.

Kako bi to spriječili, zašto ne bi poduzeli korake kako biste pažljivo procijenili muškarca s kojim želite stupiti u brak  i spriječili pogrešku?

1. Mrzi životinje

Ne možete biti s nekim tko mrzi životinje. Ako ne voli životinje, ne voli ni ljude. Može ih se bojati, ali ako ih mrzi – to je potpuno drugačija igra.

Vjenčajte se s muškarcem koji voli životinje. Takav muškarac bit će suosjećajan i prema ljudima.

2. Krši obećanja

Obećanja su bitna u vezi. Ona imaju moć da je stvore ili prekinu. Dakle, ako stupite u brak s nekim tko ne ispunjava svoja obećanja, to je kao da imate plan da uništite svoj život, piše Truth inside of you.

Takvog muškarca nikad neće biti briga za vas, a njegove će riječi biti voda, a ta voda će samo teći. Možete li se pouzdati u takvog muškarca?

3. On vjeruje da je on gospodin Savršeni

Samouvjerenost je izvrsna osobina. No, kada je netko pretjerano samouvjeren, arogantan i ponosan, to je posve druga stvar.

Normalno je napraviti pogreške, ali ono što je važno jest prihvatiti da ste pogriješili. Nijedna žena ne bi trebala ući u brak s muškarcem koji misli da je savršen cijelo vrijeme.

4. Izlike i još izlika

Muškarac koji stalno smišlja izlike, doista vas ne voli, stoga ne biste trebali ni razmišljati o braku s takvom osobom.

Uvijek bi mu prioritet bio nešto drugo, a nikad vi i lagao bi vam u lice. Ne zaslužujete to, zar ne?

5. Stalno se svađa i zamjera

Svaki par u svojoj vezi je prošao kroz sukobe. I to je normalno. Ali ono što nije normalno je kada netko nastavlja tu svađu van ograničenja. To jako povrjeđuje odnos.

I nakon nekog vremena postaje izrazito neugodno kada vam vaš partner nabija na nos pogrešku koju ste napravili na zimu ’03. Nemojte se vjenčati s njim. Molim vas.

6. Zlouporaba supstanci

Trebali biste biti dovoljno pametni da shvatite kako je osoba koja uzima droge iskreno izgubljena. Ako bi muškarac radije provodio svoje vrijeme s drogom, a ne s nekim tko bi bio uvijek tu za njega, zašto mu to ne omogućite?

Ostavite ga i pustite da gubi svoje vrijeme. To nije vaša odgovornost!

 

 

 

 

atma.hr

 2,832 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »