NEVJEROVATNO! Holandski političari nude učenicima INSEKTE za užinu! Stotine škola ubacile su crve u meni (VIDEO)

NEVJEROVATNO! Holandski političari nude učenicima INSEKTE za užinu! Stotine škola ubacile su crve u meni (VIDEO)

Stotine škola u Holandiji sada nude brašnaste crve i insekte za dečije užine kao deo kampanje za normalizaciju ishrane buba u ime očuvanja životne sredine.

Snimak sa RTV Oost prikazuje ambasadora buba i holandskog političara koji deli obroke od „brašnastih crva i drugih insekata“ učenicima od 10-12 godina u Zvoleu.

Takozvanu kampanju „Taste Mission Adventurous Proteins“ razvila je grupa Dutch Food Week i Vageningen University & Research (VUR).

 

 

Navedeni cilj kampanje jedenja buba je da izazove „promene u ponašanju“ kod dece kako bi prigrlila „održivu hranu“.

Sa RTV Oost :

Posle prvog oklevanja, učenici osnovne škole Octopus u Zvoleu pažljivo su ih stavili u usta: brašnare. I dok čulo ukusa počne da radi na nepoznatoj hrani, neka lica se razvedre: „ima ukus orašastih plodova“, kažu.

 

 

Školska deca su danas izložena novom iskustvu ishrane. Deo nastavnog paketa o zdravoj i održivoj hrani. To je isprobano sredstvo: promene ponašanja preko (još) nesputane dece. Jer, ako to cene, onda ima budućnost.

Danas u De Octopus-u na meniju nisu bili samo crvi od brašna. Učenici 7. razreda su takođe mogli da degustiraju jela od vučijeg crva i drugih insekata.

Neke druge evropske zemlje su već uvele bube svojoj školskoj deci.

 

 Pogledajte! Holandski političari nude školarcima INSEKTE za užinu! Stotine škola ubacile crve u meni (VIDEO)

 

Kanada je čak počela da distribuira insekte u širu ponudu hrane.

Ova svetska kampanja jedenja buba samo je jedan aspekt Velikog resetovanja, povezan sa nastojanjem SEF-a da primora farmere da napuste svoju zemlju kako bi ograničili snabdevanje nacije stokom za koju organizacija kaže da je smanjenje emisije metana.

Holandska vlada je naložila smanjenje emisije azota za 50% do 2030. godine u skladu sa Velikim resetom SEF-a, tvrdeći da stoka čini 40% emisija azota u zemlji.

 

 

 

NultaTačka

 1,373 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »