KAKVO JE OVO LUDILO I IZAZIVANJE GLADI?! Holandska Vlada će farmerima prisilno oduzeti i uništiti 600 farmi

KAKVO JE OVO LUDILO I IZAZIVANJE GLADI?! Holandska Vlada će farmerima prisilno oduzeti i uništiti 600 farmi

NIZOZEMSKA – Šest stotina nizozemskih poljoprivrednika suočeno je s prisilnom prodajom svojih farmi svojoj nepokolebljivoj nacionalnoj vladi u idućoj godini, prema nedavnom izvješću GBNewsa.

 

 

U intervjuu za novinsku organizaciju sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, politička komentatorica Eva Vlaardingerbroek ističe stalan bijes nizozemskih farmera na nizozemsku vladu nakon nedavno objavljenog plana otkupa farmi. To je ključna mjera u novom ekološkom izvješću koje je objavila nizozemska država kao reakcija na prosvjede farmera koji su uzdrmali Nizozemsku od proljeća, nakon što je prethodni izvještaj izazvao veliku uznemirenost u poljoprivrednom sektoru.

Management guide and manuals - Veepro Holland

 

“Ishod novog programa je još gori. Oni će eksproprirati, nasilno otkupiti, 600 farmi u idućoj godini,” Vlaardingerbroek iz Amsterdama kaže Marku Steynu u online prijenosu, dodajući da to “zvuči malo ljepše na način na koji je napisano u zakonskom tekstu.”

 

 

“Umjesto da išta promijene, samo su promijenili ton”, rekla je.

Prisilnim smanjenjem broja stoke i farmi, kao i gnojiva koje se koristi u poljoprivredi, nizozemska vlada ima za cilj tobože smanjiti emisije dušikovih oksida iz poljoprivrede – kao odgovor na „krizu dušika“ koja zapravo ne postoji i koja samo služi kao izgovor za uvođenje tiranije i prisline nacionalizacija farmi.

Intervju s prijevodom pogledajte u nastavku.

 2,331 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »