Neobične ljubavne povrede: Oslijepio od orgazma, ogluhla nakon poljupca, slomio prst skidajući brushalter…

Neobične ljubavne povrede: Oslijepio od orgazma, ogluhla nakon poljupca, slomio prst skidajući brushalter…

Pogledajte ovu listu najčešćih pehova i povreda tokom seksa. Prema istraživanju koje je vršeno na ovu temu, ovo su najčešće povrede koje se dešavaju tokom intimnih odnosa.

 

 

Ljubavni ugrizi
Iako ih mnogi praktikuju, možda ipak ne bi trebalo, jer osim što ne izgledaju lijepo, mogu biti i pogubni. Tokom 2016. godine, 17-godišnji Hulio Masio Gonzales iz Meksika preminuo je od moždanog udara. Djevojka ga je ugrizla i tako mu napravila krvni ugrušak, koji je putovao do njegovog mozga i ubio ga.

Gluhoća nakon poljupca
Kineskinja u svojim 20-im godinama, potražila je ljekarsku pomoć nakon što je izgubila sluh poslije strastvenog poljupca. Djevojka je ljekarima objasnila da se na rastanku poljubila s dečkom, a bolnica je kasnije objavila da je upravo taj poljubac prourokovao pritisak u ustima koji je potom izvukao bubnu opnu i djevojku ostavio bez sluha. Kako su objasnili ljekari, sluh bi trebalo da joj se vrati nakon dva mjeseca.

 

 

Ljubav je slijepa
Jedan muškarac iz Sauthemptona potražio je ljekarsku pomoć kada se jutro nakon strastvene noći probudio slijep na jedno oko. Doktorima je rekao da je doživio intenzivan orgazam, a oni su mu u oku pronašli krvarenje nastalo usljed pritiska koji se stvorio tokom orgazma. Ljekari objašnjavaju da mnogi muškarci zadržavaju dah tokom orgazma i da zbog toga može doći do ovakvih povreda.

Slikovni rezultat za ljubavne povrede

 

“Ne puštaj me”
Svi su sigurno vidjeli dva psa koji ne mogu da se razdvoje nakon parenja, ali znajte da to može da se dogodi i ljudima. Upravo takva nezgoda desila se momku i djevojci u Italiji, dok su razmjenjivali nježnosti u moru. U jednom trenutku vagina je zarobila penis i nisu mogli da se razdvoje, pa su morali da pozovu hitnu pomoć. Ova bizarna situacija događa se kada se ne opuste mišići karlice, koji tokom orgazma imaju ritmičke kontrakcije.

 

 

Kobno skidanje brushaltera
Poznato je da muškarci nisu baš vješti u skidanju grudnjaka sa ženinog tijela, ali jedan momak odnio je titulu nejnespretnijeg u toj ‘disciplini’. Doktor Endru Fleming operisao je 27-godišnjaka koji je došao kod njega sa slomljenim srednjim prstom na lijevoj ruci. Kako je ispričao, nezgoda mu se desila tokom “pijane večeri s atraktivnom ženom”. Pokušao je da joj otkopča brushalter, ali nekako je zapeo i sam sebi je slomio jedan.

 

 

Fraktura penisa
Ovo je povreda koje se boji svaki muškarac. Iako penis nema kost u sebi, tokom erekcije može da pukne. Do toga može doći tokom udarca, na primjer udarca u karličnu kost žene.

 

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »